• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 66.000 %0.99
  • ETHERIUM 2.696 %2.31
21°
4 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na hazırlanan öğrenciler, sınav başarısı için dershaneler, etüt merkezleri ve ek kaynaklar için yıllık ortalama 200 bin lira harcıyorlar.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan rapor, kamu kurumlarında çalışanlara sunulan personel servisi hizmetlerinin ekonomik olmadığı durumlarda, servislerin kaldırılıp toplu taşıma kartı verilmesini öneriyor.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar günü için 18 illi sarı kodlu uyarı yayınladı. Yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

4 ay önce Güncel

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Tarkan Zengin, yaklaşan maaş zamlarıyla ilgili önemli bir tahminde bulundu. Nisan ayı enflasyon verilerini değerlendiren Zengin, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranlarını 4 aylık dönem için %13,56 olarak hesapladı.

4 ay önce Güncel

Temmuz Ayında En Yüksek Öğretmen Maaşı Ne Kadar Olacak?

4 ay önce Güncel

Akaryakıt satışında yeni bir uygulama devreye alınıyor. Benzin ve motorin gibi tüm akaryakıt türlerinde artık farklı fiyat uygulanmayacak. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) yayımladığı kararla, 15 Mayıs'tan itibaren yürürlüğe girecek olan bu değişiklikle, akaryakıt istasyonlarında aynı tür akaryakıtlar için tek bir fiyat geçerli olacak.

4 ay önce Güncel

Migros, iş gücünü artırmak adına Türkiye genelinde yeni personel alımına başladı. İşte detaylar:

4 ay önce Güncel

Adana'nın Feke ilçesinde, sağanak yağışların neden olduğu su taşkınları sonrasında, geçen yıl dört öğretmenin ölümüyle sonuçlanan kaza bölgesinde yine kaya düşme olayı yaşandı. Yamaçtan kopan büyük bir kaya parçası, Saimbeyli-Feke kara yoluna düştü. Olay, yoldan geçen bir sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

4 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ve diğer önemli isimlerin katıldığı bir törenle, İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi Söğütlüçeşme İstasyonu'ndan yapıldı.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya'da katıldığı bir programda Türkiye'nin enflasyon hedeflerine dair açıklamalarda bulundu. Şimşek, "Mayıs ayında yüzde 70'in üzerinde bir enflasyonla karşılaşacağız ama sonrasında hızlı bir düşüş yaşayacağız" dedi. Türkiye ile Almanya arasındaki ekonomik ilişkilere odaklanan Türk-Alman Ekonomi Günü etkinliği kapsamında gerçekleşen programda yatırımcılara seslenen Şimşek, alınan tedbirlerle Türkiye ekonomisinin geldiği durumu paylaştı.