• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.574 %0.88
  • ETHERIUM 2.675 %0.68
22°
4 ay önce Güncel

Son iki haftada altın fiyatları, 2700 liradan 2400 liraya kadar gerileyerek yatırımcılar arasında tedirginlik yarattı. Ancak, düğün sezonuna yaklaşanlar için bu durum sevindirici oldu. Altın piyasasındaki bu dalgalanmaları değerlendiren uzmanlardan İslam Memiş, gelecek döneme dair önemli tahminlerde bulundu.

4 ay önce Güncel

Bugün Diyarbakır ilinde gerçekleştirilen bir etkinlikte Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, uzun süredir beklenen Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun içeriğini kamuoyuna duyurdu. Bakan Tekin, Türkiye genelinde öğretmenlerin nitelikleri ve seçiminden, hizmet içi eğitimlerine kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan yeni düzenlemelerin yapıldığını ifade etti.

4 ay önce Güncel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, "Herkes hesap vermeli" sözünü eyleme döktü ve kendisinin ve eşinin mal varlığını Ankara Büyükşehir Belediyesi girişine astı.

4 ay önce Güncel

Kamuda tasarruf tedbirleri için ilk somut adım İçişleri Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada Ali Yerlikaya dahil Bakan Yardımcılarının koruma araç ve koruma polis sayılarının azaltıldığı duyuruldu.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Diyarbakır'daki Öğretmenler Odası Buluşmaları kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, öğretmen adaylarının merakla beklediği atama sayıları ve branş kontenjanları hakkında bilgi verdi.

4 ay önce Güncel

CHP milletvekilleri, MEB'in yeni müfredatını protesto etmek için bakanlığa yürüdü ve ikramlar eşliğinde renkli görüntüler kaydedildi.

4 ay önce Güncel

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, bazı sendikaların mülakatı savunurken yanıldığını belirterek, mülakat ile liyakatın bir araya gelmediğini ve bu sürecin adil olmadığını söyledi

4 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yeni Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan görüşmesinin ardından ilk yüz yüze görüşmesini eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdi.

4 ay önce Güncel

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden Prof. Dr. Hasan Sözbilir, yaptığı son açıklamada, İzmir başta olmak üzere deprem riski taşıyan 12 şehri işaret etti. Profesör, bazı şehirlerin İstanbul'dan daha yüksek deprem riskine sahip olduğunu belirtti.

4 ay önce Güncel

Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, İstanbul'da fırınlar için talep edilen kiraların yükseldiğini söyleyerek ekmek fiyatlarına zam beklendiğini belirtti.