• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.574 %0.28
  • ETHERIUM 2.674 %0.78
22°
4 ay önce Güncel

Ev sahibi olmak isteyenler için konut kredisi faiz oranları ve ödeme detayları, Mayıs 2024 itibarıyla yeniden güncellendi. Bankaların sunduğu farklı konut kredi seçenekleri, vatandaşların dikkatini çekiyor. İşte bankaların kredi faiz oranları....

4 ay önce Güncel

Zonguldak'ta bir ortaokul öğrencisi, ekmeklerin küflenmesini geciktirecek doğal bir katkı maddesi geliştirdi. Zonguldak Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezi'nde eğitim gören 6. sınıf öğrencisi Ayşe Eslem Yangın, kimya öğretmeni Burcu Atabey Özdemir danışmanlığında bitki özlerinin besinler üzerindeki etkisini araştırdı.

4 ay önce Güncel

Tesla'nın Cybertruck modeli, şu anda sadece ABD'de satışta olmasına rağmen, şirketin Avrupa ve Türkiye pazarlarında da yer almayı hedeflediği spekülasyonları gündemde.

4 ay önce Güncel

CHP Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, beyaz et ihracatına getirilen kısıtlamaların sektöre zarar vereceğini belirterek, doğru politikaların uygulanması ve tüm paydaşların işbirliği yapması gerektiğini vurguladı.

4 ay önce Güncel

Dilan Polat'ın kızını duruşmada gördükten sonra cezaevinde sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği iddia ediliyor ve Başsavcılık, Polat'ın adli tıp kurumuna sevk edilmesi için karar aldı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Gündemdeki başlıklar neler, hangi konular öncelikli olarak masaya yatırılacak? Kabine toplantısına ilişkin detayları paylaşıldı

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarının ardından kabinede değişiklik olacağını belirtirken, Cumhur İttifakı içinde sorun olmadığını vurguladı ve AK Parti milletvekillerine daha aktif olmaları çağrısında bulundu.

4 ay önce Güncel

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) yönetimi değişecek ve CHP'li belediyelerin çoğunluğuyla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu veya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başkanlık için aday olabileceği konuşuluyor.

4 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanlığı tarafından kurulacak vakıf, emekli diplomatların deneyimlerinden faydalanmayı amaçlayarak Türkiye'nin diplomatik faaliyetlerinde sivil boyutun güçlenmesine katkı sağlayacak.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkemizin genelinde parçalı ve çok bulutlu hava ile birlikte sağanak yağışların beklendiğini bildirdi.