• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.051 %5.96
  • ETHERIUM 2.449 %3.21
21°
5 ay önce Güncel

Dilan Polat'ın kızını duruşmada gördükten sonra cezaevinde sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği iddia ediliyor ve Başsavcılık, Polat'ın adli tıp kurumuna sevk edilmesi için karar aldı.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Gündemdeki başlıklar neler, hangi konular öncelikli olarak masaya yatırılacak? Kabine toplantısına ilişkin detayları paylaşıldı

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarının ardından kabinede değişiklik olacağını belirtirken, Cumhur İttifakı içinde sorun olmadığını vurguladı ve AK Parti milletvekillerine daha aktif olmaları çağrısında bulundu.

5 ay önce Güncel

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) yönetimi değişecek ve CHP'li belediyelerin çoğunluğuyla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu veya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başkanlık için aday olabileceği konuşuluyor.

5 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanlığı tarafından kurulacak vakıf, emekli diplomatların deneyimlerinden faydalanmayı amaçlayarak Türkiye'nin diplomatik faaliyetlerinde sivil boyutun güçlenmesine katkı sağlayacak.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkemizin genelinde parçalı ve çok bulutlu hava ile birlikte sağanak yağışların beklendiğini bildirdi.

5 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na hazırlanan öğrenciler, sınav başarısı için dershaneler, etüt merkezleri ve ek kaynaklar için yıllık ortalama 200 bin lira harcıyorlar.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan rapor, kamu kurumlarında çalışanlara sunulan personel servisi hizmetlerinin ekonomik olmadığı durumlarda, servislerin kaldırılıp toplu taşıma kartı verilmesini öneriyor.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar günü için 18 illi sarı kodlu uyarı yayınladı. Yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

5 ay önce Güncel

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Tarkan Zengin, yaklaşan maaş zamlarıyla ilgili önemli bir tahminde bulundu. Nisan ayı enflasyon verilerini değerlendiren Zengin, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranlarını 4 aylık dönem için %13,56 olarak hesapladı.