• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.502 %-0.45
  • ETHERIUM 2.661 %0.05
30°
4 ay önce Güncel

İYİ Parti 27. Dönem Adana Milletvekili İsmail Koncuk, sosyal medya hesabı üzerinden mülakat sistemini savunan sendikacılara sert bir şekilde yüklendi. Koncuk, mülakatın kaldırılmasını talep ederken, sendikacılara yönelik sert eleştirilerde bulundu.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı bir programda ekonomi ve tasarruf konularında önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Gereksiz harcamalardan, ihtiyaç duymadığımız tüketimden kaçınmamız gerekiyor" ifadeleriyle tasarrufun önemini vurguladı.

4 ay önce Güncel

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor'u ağırladı ve rakibini 6-1'lik skorla geçerek liderlik koltuğunu korudu. Mücadelenin yıldızlarından Icardi ve Mertens'in attığı 2'şer golle desteklenen Sarı-Kırmızılılar, rakiplerine adeta gol yağdırdı.

4 ay önce Güncel

Ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak, Aksaray-Ankara kara yolunda trajik bir kaza sonucu yaşamını yitiren Neşet Turan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Neşet Turan, kardeşi ve arkadaşıyla birlikte Kayseri'den İstanbul'a yürümek istiyordu. Ancak bu hedefine ulaşamadan kardeşinin açtığı canlı yayında kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

4 ay önce Güncel

Wifi sinyali evlerimizde internet bağlantısının temelini oluştururken, beklenmedik nesnelerin bu sinyali etkileyebileceği pek akla gelmez. Ancak son araştırmalar, internet bağlantısının yavaşlamasında rol oynayan bir eşyanın göz ardı edildiğini ortaya koydu. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'daki bir ziyaret sırasında 9. Yargı Paketi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bu paketin içerisinde casusluk suçlarına ve infaz sistemine yönelik yeni düzenlemelerin bulunduğunu ifade etti.

4 ay önce Güncel

İçişleri Bakanlığı, son 10 ay içinde organize suç örgütleriyle mücadele kapsamında önemli bir başarı elde ettiğini duyurdu. Bu dönemde, 15'i uluslararası, 40'ı ulusal, 78'i bölgesel ve 336'sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi.

4 ay önce Güncel

En düşük emekli maaşı konusunda merak edilenler netlik kazanmaya başlıyor. Mayıs ve Haziran aylarının enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte, emeklilerin zam miktarı belirlenecek. Ancak şimdiden 2 senaryo üzerinde duruluyor. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Türkiye'nin eğitim alanındaki önde gelen kurumları arasında yer alan liselerin sıralaması sonuçlandı ve İstanbul Erkek Lisesi bir kez daha zirveye oturdu. Köklü tarihine ve eğitim kalitesine olan bağlılığıyla tanınan bu okul, yüzdelik dilimde üstün başarısını bir kez daha kanıtladı.

4 ay önce Güncel

Son haftalarda et fiyatlarında yaşanan zamlar, vatandaşların bütçelerini zorlarken, sektördeki dalgalanma endişeleri artırmaya devam ediyor. Özellikle tavuk etinde son 5 ayda yaşanan yüzde 200'lük zammın ardından, Ticaret Bakanlığı'nın kanatlı et ihracatını sınırlama kararı alması, sektördeki dengesizliği daha da belirgin hale getirdi.