• DOLAR 34,28 %0.31
  • EURO 37,54 %0.00
  • ALTIN 2.929,78 %1.40
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.750 %5.11
  • ETHERIUM 2.440 %3.13
22°
5 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan ayına ilişkin tüketici enflasyonunun aylık oranda 3,18, yıllık oranda 69,80 olduğunu belirlendi. Öyleyse, en düşük emekli maaşı ne olur? Uzmanların tahminleri neler? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Enflasyonla mücadele kapsamında vergi kaçakçılığı ve kayıtdışılığıyla mücadele devam ediyor. Maliye Bakanlığı, kar oranı yüksek olmasına rağmen vergi beyanlarında düşüklük tespit edilen şirketlere odaklanıyor. Özellikle gıda, inşaat, otomotiv gibi sektörlerde faaliyet gösteren ve vergi beyanları düşük olan bin şirket üzerinde vergi incelemesi başlatıldı.

5 ay önce Güncel

Kilis'te, bir aile faciası yaşandı. Suriye uyruklu Yusuf Kuvara, eşi Merve ve üç çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti. Olay, polisin Nedim Ökmen Mahallesi'nde bulunan Rüzgarlı Sokak'taki eve yaptığı ihbar sonrası ortaya çıktı. Polis ekipleri, eve girdiklerinde Kuvara ailesinin beş üyesinin cansız bedenlerine ulaştı.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe düzenlenmesi planlanan kabine toplantısına liderlik edecek. Toplantıda, ekonomideki son gelişmelerin dışında öğretmen atamalarının da görüşüleceği değerlendiriliyor. Türkiye'nin, Güney Afrika'nın İsrail'e yönelik Uluslararası Adalet Divanı'nda açtığı davada müdahil olma kararı yönündeki süreç de ele alınacak.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji,son hava tahmin raporunu paylaştı. Rapora göre, sıcaklıkların Güneybatı'da 2 ila 4 derece yükseleceği, Güneydoğu'da ise 3 ila 5 derece düşeceği değerlendirildi. Sarı kodla uyarı yapılan 18 ilde öngörülen sağanak yağışlardan dolayı vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarı yapıldı.

5 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu, seçim tarihinde bir değişiklik olmayacağını duyurdu ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yanı sıra erken seçim için imza toplayanlara tepki gösterdi. Federasyon, bazı kulüplerin sportif başarısızlıklarını TFF'yi hedef alarak bahane olarak kullandığını savundu.

5 ay önce Güncel

İYİ Parti 27. Dönem Adana Milletvekili İsmail Koncuk, sosyal medya hesabı üzerinden mülakat sistemini savunan sendikacılara sert bir şekilde yüklendi. Koncuk, mülakatın kaldırılmasını talep ederken, sendikacılara yönelik sert eleştirilerde bulundu.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı bir programda ekonomi ve tasarruf konularında önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Gereksiz harcamalardan, ihtiyaç duymadığımız tüketimden kaçınmamız gerekiyor" ifadeleriyle tasarrufun önemini vurguladı.

5 ay önce Güncel

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor'u ağırladı ve rakibini 6-1'lik skorla geçerek liderlik koltuğunu korudu. Mücadelenin yıldızlarından Icardi ve Mertens'in attığı 2'şer golle desteklenen Sarı-Kırmızılılar, rakiplerine adeta gol yağdırdı.

5 ay önce Güncel

Ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak, Aksaray-Ankara kara yolunda trajik bir kaza sonucu yaşamını yitiren Neşet Turan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Neşet Turan, kardeşi ve arkadaşıyla birlikte Kayseri'den İstanbul'a yürümek istiyordu. Ancak bu hedefine ulaşamadan kardeşinin açtığı canlı yayında kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.