• DOLAR 34,28 %0.31
  • EURO 37,54 %0.00
  • ALTIN 2.929,78 %1.40
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.750 %5.11
  • ETHERIUM 2.440 %3.13
22°
5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlere yönelik çığır açan bir kampanya başlattı. Öğretmenlere, 3 Mayıs tarihinde gönderilen kısa mesajda duyurulan kampanya ile birçok indirim fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Yaz tatilinde ek ders ödemesi yapılacak öğretmenler arasında okul müdürleri ve müdür yardımcıları yer almaktadır. Bu öğretmenler, yaz tatilinde de görevlerini yerine getirerek mesai yaparlar ve bu nedenle ek ders ücreti alırlar. Özellikle okul müdürleri haftalık 25 saat, müdür yardımcıları ise haftalık 19 saat ek ders ücreti alır. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Aile Destek Programı'nın Mayıs ayı ödeme tarihi resmiyet kazandı. Devlet kanalıyla duyurulan bu bilgi, milyonlarca vatandaşın merakla beklediği ödeme takvimini belirledi. İşte, detaylar.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, işlenmemiş altın ithalatında uygulanan kota hakkında bir bilgilendirme duyurusu yayınladı.

5 ay önce Güncel

Van'da polis ekipleri tarafından yürütülen operasyonlar sonucunda 94 kilogram gümrük kaçağı altın ele geçirildi.

5 ay önce Güncel

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşanan olayda, bir ortaokul öğretmeni boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olayın ardından şüpheli olarak gözaltına alınan koca, polis tarafından yakalandı.

5 ay önce Güncel

Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu (YESİDEF) Başkanı Hüseyin Bozdağ, düğün ve nikah törenlerinde sunulan yemeğin maliyetinin 800 liraya kadar yükseldiğini söyledi.

5 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,05'lik bir yükselişle başladı ve 10.282,33 puandan açılış yaptı. Bankacılık endeksi yüzde 0,05 ve holding endeksi yüzde 0,32 artış kaydetti. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 0,6 ile finansal kiralama faktöring olurken, en fazla kaybettiren ise yüzde 3,27 ile spor sektörü oldu.

5 ay önce Güncel

Kamu Birliği Konfederasyonu Genç Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikasının 4-5 Mayıs tarihlerinde Ankara'da yapmış olduğu Sözleşmeli Sağlık Çalışanları Şurası düzenlendi.

5 ay önce Güncel

Edirne'de jandarma ekipleri, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 FETÖ üyesini yakaladı. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terörle mücadele, emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalar kapsamında Uzunköprü ilçesine bağlı Gemici köyünde operasyon düzenledi ve 5 şüpheliyi gözaltına aldı.