• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.840 %-0.62
  • ETHERIUM 2.669 %-0.45
30°
4 ay önce Güncel

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde sahil bölgesinde bir kadın cesedi bulundu. Polis ekipleri, cesedin kimliğini tespit etmek için yaptıkları aramada bir çantada bulunan seçmen kağıdından yola çıkarak cesedin 58 yaşındaki Saadet Yürektürk'e ait olduğunu belirledi.

4 ay önce Güncel

Bireysel Emeklilik Sistemi hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Pek çok katılımcı kazançlarını ikiye katladı. BES’teki birikimlerini değerlendirmekte güçlük çekenlere robotlar müdahale etti. Emeklilik fonlarını bundan sonra robotlar analiz edip, yönetimi ele alıyor. Robotların değerlendirdiği fonların kazancı enflasyonun 30 puan fazlası olduğu belirlendi.

4 ay önce Güncel

İzmir'e bağlı olan Bornova ilçesinde, iki kişi arasındaki kavgaya müdahale etmek için giden Motosikletli Polis Timi'nde görevli polis memurları, bir kişinin saldırısına maruz kaldı. Bir vatandaşın cep telefonuna kaydedilen görüntülerde, saldırganın kasklı bir polis memuruna kafa attığı görüldü.

4 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından paylaşılan bilgilere göre, Sibergöz-38 operasyonları kapsamında 19 ilde düzenlenen operasyonlarda toplam 51 kişi yakalandı. Şırnak merkezli operasyonlarda 32, Manisa merkezli operasyonlarda 13, Siirt merkezli operasyonlarda 3, Diyarbakır merkezli operasyonlarda ise yine 3 şüpheli gözaltına alındı.

4 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan ayına ilişkin tüketici enflasyonunun aylık oranda 3,18, yıllık oranda 69,80 olduğunu belirlendi. Öyleyse, en düşük emekli maaşı ne olur? Uzmanların tahminleri neler? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Enflasyonla mücadele kapsamında vergi kaçakçılığı ve kayıtdışılığıyla mücadele devam ediyor. Maliye Bakanlığı, kar oranı yüksek olmasına rağmen vergi beyanlarında düşüklük tespit edilen şirketlere odaklanıyor. Özellikle gıda, inşaat, otomotiv gibi sektörlerde faaliyet gösteren ve vergi beyanları düşük olan bin şirket üzerinde vergi incelemesi başlatıldı.

4 ay önce Güncel

Kilis'te, bir aile faciası yaşandı. Suriye uyruklu Yusuf Kuvara, eşi Merve ve üç çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti. Olay, polisin Nedim Ökmen Mahallesi'nde bulunan Rüzgarlı Sokak'taki eve yaptığı ihbar sonrası ortaya çıktı. Polis ekipleri, eve girdiklerinde Kuvara ailesinin beş üyesinin cansız bedenlerine ulaştı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe düzenlenmesi planlanan kabine toplantısına liderlik edecek. Toplantıda, ekonomideki son gelişmelerin dışında öğretmen atamalarının da görüşüleceği değerlendiriliyor. Türkiye'nin, Güney Afrika'nın İsrail'e yönelik Uluslararası Adalet Divanı'nda açtığı davada müdahil olma kararı yönündeki süreç de ele alınacak.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji,son hava tahmin raporunu paylaştı. Rapora göre, sıcaklıkların Güneybatı'da 2 ila 4 derece yükseleceği, Güneydoğu'da ise 3 ila 5 derece düşeceği değerlendirildi. Sarı kodla uyarı yapılan 18 ilde öngörülen sağanak yağışlardan dolayı vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarı yapıldı.

4 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu, seçim tarihinde bir değişiklik olmayacağını duyurdu ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yanı sıra erken seçim için imza toplayanlara tepki gösterdi. Federasyon, bazı kulüplerin sportif başarısızlıklarını TFF'yi hedef alarak bahane olarak kullandığını savundu.