• DOLAR 34,29 %0.36
  • EURO 37,50 %-0.08
  • ALTIN 2.917,65 %0.98
  • BİST100 8.984 %0.22
  • BITCOIN 61.661 %0.92
  • ETHERIUM 2.428 %1.48
25°
5 ay önce Güncel

Erzincan Valiliği, köylerde yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gece görüş ve yapay zeka destekli plaka okuma yazılımını içeren kamera sistemleri kurmaya başlıyor. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, kent genelinde bulunan tüm köylere bu kamera sistemleri kurulacak.

5 ay önce Güncel

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, dağ yolunda terk edilmiş bir kız bebek bulundu. Sadece 2 günlük olduğu öğrenilen bebek, hastaneye kaldırıldı ve tedavi edildikten sonra devlet korumasına alınacak.

5 ay önce Güncel

CHP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeğeni Furkan Bozbey'i belediyenin iştiraklerinden Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji'ye (BURKENT) yönetim kurulu başkanı olarak atadı.

5 ay önce Güncel

Federal Mogul fabrikasında dört çalışanın 'grup seks' yaparken yakalandığı ve ardından işten çıkarıldığı iddialarına fabrikadan yapılan açıklamada yanıt geldi. Şirket, bu iddiaların asılsız olduğunu belirterek, olayın gerçekleşmediğini ve iş akdinin feshedilmediğini açıkladı.

5 ay önce Güncel

Kızıltepe'de bir kız öğrenci, erkek arkadaşıyla yaşadığı tartışmanın ardından okula silahla gelerek panik yarattı.

5 ay önce Güncel

Avrupa Komisyonu, 7 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni yönetmelikle sıfır otomobiller için belirlediği güvenlik standartlarını güncelliyor.

5 ay önce Güncel

Kripto paraların vergilendirilmesi dünya genelinde tartışılırken, Türkiye'de de Gelir İdaresi Başkanlığı'nın kripto varlıklara düşük oranlı bir işlem vergisi getirme planı bulunuyor.

5 ay önce Güncel

Hapishanede kendine zarar verdiği iddia edilen Dilan Polat'ın durumuyla ilgili savcılıktan önemli bir hamle geldi.

5 ay önce Güncel

Gaziantep'in Islahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir TIR ile yolcu minibüsü çarpıştı; sekiz kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var.

5 ay önce Güncel

Antalya'da sembolik bir düğünde iki eşek evlendi ve gelin almalarında beşibiyer altını takıldı.