• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.697 %-0.38
  • ETHERIUM 2.685 %0.02
22°
4 ay önce Güncel

Kripto paraların vergilendirilmesi dünya genelinde tartışılırken, Türkiye'de de Gelir İdaresi Başkanlığı'nın kripto varlıklara düşük oranlı bir işlem vergisi getirme planı bulunuyor.

4 ay önce Güncel

Hapishanede kendine zarar verdiği iddia edilen Dilan Polat'ın durumuyla ilgili savcılıktan önemli bir hamle geldi.

4 ay önce Güncel

Gaziantep'in Islahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir TIR ile yolcu minibüsü çarpıştı; sekiz kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var.

4 ay önce Güncel

Antalya'da sembolik bir düğünde iki eşek evlendi ve gelin almalarında beşibiyer altını takıldı.

4 ay önce Güncel

2023-2024 eğitim öğretim yılında Açık Öğretim Fakültesi'nin son sınavları olan final sınavlarına katkı sağlamak isteyen öğretmenler için görev başvuruları devam ediyor. Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan final sınavları, 25 ve 26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

4 ay önce Güncel

İstanbul'da, küçük yaşta bir kız çocuğuna cinsel istismar iddialarıyla ilgili olarak 3 sanığın yargılandığı davanın istinafın bozma kararının ardından yeniden başladığı bildirildi.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, din öğretimi alanında dayanıklı sınıflar oluşturmayı hedefleyen bir projenin açılışında konuştu. Tekin, insanın karşılaştığı çeşitli sorunların "afet" olarak tanımlanması gerektiğini belirtti ve bu kapsamda madde bağımlılığı ve dijital bağımlılıkların da projenin bir parçası olarak ele alınması gerektiğini ifade etti.

4 ay önce Güncel

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'yi batarya ve enerji depolama teknolojileri gibi yenilikçi alanlarda küresel ölçekte bir yatırım merkezi haline getirme hedeflerini açıkladı. Kacır, önümüzdeki dönemde yeni bir teşvik programını hayata geçireceklerini belirtti.

4 ay önce Güncel

Yatırım Finansman Direktörü Dr. Nuri Sevgen, S&P'nin Türkiye'nin notunu artırmasını olumlu bulurken, dolar/TL beklentisinin inandırıcı olmadığını ve borsadaki yükseliş ivmesinin devam edebileceğini belirtti.

4 ay önce Güncel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme sonrası gündeme gelen Gezi Davası ve Osman Kavala tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldız, hakim ve savcıların bağımsızlığına vurgu yaparak, yargıya müdahale girişimlerinin suç olduğunu belirtti.