• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.697 %-0.38
  • ETHERIUM 2.685 %0.02
22°
4 ay önce Güncel

Bazı bankalar müşteri portföyünü artırmak amacıyla 25 bin TL faizsiz kredi kampanyası başlattı.

4 ay önce Güncel

Vivo yeni uygun fiyatlı akıllı telefon modeli Y18'i tanıttı; amiral gemisi tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekiyor.

4 ay önce Güncel

Emirates Havayolları, Türkiye'den lise mezunu adaylar arasından kabin memuru pozisyonları için personel alımı yapacağını duyurdu. Bu pozisyon için belirlenen maaş ayda 2770 dolar olarak açıklandı.

4 ay önce Güncel

TFF Riva Tesisleri'nde kamp yapan ve konaklama ücretini ödemeyen Hatayspor, haciz şokuyla sarsıldı!

4 ay önce Güncel

Tesla'nın Model Y aracı için yapılan yazılım güncellemesi, aracın vaat edilenden daha fazla mesafeye sahip olduğunu ortaya koydu. Ancak, bu ek mesafeye erişmek isteyen kullanıcılardan 1.500 ila 2.000 dolar arasında bir ücret talep edilecek.

4 ay önce Güncel

YSK Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin kesin sonuçlarını kamuoyuna duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, seçimlerde büyükşehirlerde ve ilçelerdeki belediye başkanlıklarında belirlenen sonuçlar netleşti.

4 ay önce Güncel

Sermaye Piyasası Kurulu'nun kripto varlıklara yönelik düzenlemelerinin ardından Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi önlemlerini alıyor. Kripto piyasasını düzenlemek için iki vergi getiriliyor.

4 ay önce Güncel

Bingöl Havalimanı'nda gerçekleştirilen polis operasyonunda, şaşırtıcı miktarda uyuşturucu ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, havalimanında yolcu bagajlarında arama yaparken 2 şüpheliye ait bavullarda şaşırtıcı miktarda uyuşturucu madde buldu.

4 ay önce Güncel

Banka mevduat faiz oranlarının güncellenmesi, yatırım yapmak isteyenler için önemli bir konu haline geliyor. Bankalar, müşterilere daha cazip fırsatlar sunabilmek adına faiz oranlarında yenilikler yapmaktalar. İşte güncellenen faiz oranlarına dair detaylar haberimizde...

4 ay önce Güncel

Konut piyasasında yaşanan gelişmeler ve gelecek beklentileri konusunda uzmanlar değerlendirmelerde bulundu. İstanbul'da kiralık daire fiyatlarının düşmesine karşın satılık daire fiyatlarında düşüş eğilimi dikkat çekiyor. Bu durumun kalıcı olup olmayacağı merak konusu. İşte uzmanların 2025 için öngörüleri...