• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.690 %-0.17
  • ETHERIUM 2.671 %-0.78
21°
4 ay önce Güncel

DEPSAŞ Enerji, Şanlıurfa'da tarımsal sulama döneminde elektrik kullanacak çiftçilere yönelik borç tahsilatı ve kaçak elektrik kullanımıyla mücadele konularını ele aldığı bir basın toplantısı düzenledi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin İsrail'e Gazze'de ateşkese zorlamak için baskının dozunu sürekli artırdığını belirtti. İsrail'e yönelik alınan ihracat ve ithalat kısıtlamalarını hatırlatan Erdoğan, iç siyasete dair de mesajlar verdi. "Son dönemde artan serzenişlerin farkındayız. Tespit ettiğimiz tüm hataların varsa ihanetlerin üzerine bundan sonra daha kararlı bir şekilde gideceğiz" dedi.

4 ay önce Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

4 ay önce Güncel

İYİ Parti'de Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkan Vekilliklerine Buğra Kavuncu ile Turhan Çömez seçildi.

4 ay önce Güncel

Erzincan Valiliği, köylerde yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gece görüş ve yapay zeka destekli plaka okuma yazılımını içeren kamera sistemleri kurmaya başlıyor. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, kent genelinde bulunan tüm köylere bu kamera sistemleri kurulacak.

4 ay önce Güncel

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, dağ yolunda terk edilmiş bir kız bebek bulundu. Sadece 2 günlük olduğu öğrenilen bebek, hastaneye kaldırıldı ve tedavi edildikten sonra devlet korumasına alınacak.

4 ay önce Güncel

CHP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeğeni Furkan Bozbey'i belediyenin iştiraklerinden Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji'ye (BURKENT) yönetim kurulu başkanı olarak atadı.

4 ay önce Güncel

Federal Mogul fabrikasında dört çalışanın 'grup seks' yaparken yakalandığı ve ardından işten çıkarıldığı iddialarına fabrikadan yapılan açıklamada yanıt geldi. Şirket, bu iddiaların asılsız olduğunu belirterek, olayın gerçekleşmediğini ve iş akdinin feshedilmediğini açıkladı.

4 ay önce Güncel

Kızıltepe'de bir kız öğrenci, erkek arkadaşıyla yaşadığı tartışmanın ardından okula silahla gelerek panik yarattı.

4 ay önce Güncel

Avrupa Komisyonu, 7 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni yönetmelikle sıfır otomobiller için belirlediği güvenlik standartlarını güncelliyor.