• DOLAR 34,28 %0.31
  • EURO 37,50 %-0.09
  • ALTIN 2.911,05 %0.75
  • BİST100 8.964 %0.00
  • BITCOIN 60.560 %-1.51
  • ETHERIUM 2.407 %0.84
17°
5 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sokak hayvanlarına yönelik düzenlemelerin Meclis gündemine gelmesini beklediğini ve kurbanlık hayvanların yeterli olduğunu açıkladı.

5 ay önce Güncel

Özgür Özel, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmiş ve bugün ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. İki lider, Bahçeli'nin TBMM'deki makamında bir araya geldi.

5 ay önce Güncel

Yeni matematik müfredatı, öğrencilerin "en merkezi matematiksel becerilerini" geliştirmeyi amaçlayarak oluşturuldu. Matematik müfredatı komisyonları, sahadan gelen geri bildirimler, ulusal ve uluslararası değerlendirmelerin sonuçları, farklı ülke programlarının yaklaşımları, güncel araştırmaların sonuçları gibi çeşitli kaynakları dikkate alarak yaklaşık 100 uzmanın katılımıyla hazırlandı. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın görev süresinin dolmasıyla yapılan başkanlık seçimlerinde, 32. tur oylamasında da sonuç çıkmadı.

5 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, işlerine gelince insan hakları bilirkişiliği yapanların utanç verici ikiyüzlülüklerine dikkat çekti. Ayrıca, 1 Mayıs'ta sağduyulu tavır sergileyen polise düşmanca saldıranları da sert bir dille eleştirdi.

5 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı öncesi emekli maaşlarının ödeme tarihleri belirlendi. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde seçimli olağanüstü genel kurul için hazırlıklar başlarken, eski başkan Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu ve başkanlığa aday olacağını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi gelirlerinin doğru bir şekilde tespit edilmesi ve toplanabilmesi amacıyla yeni bir düzenlemeye gidiyor. Bu çerçevede, yakıt alan araçlara yönelik önemli bir zorunluluk getiriliyor. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Ceza İnfaz Sistemi'nde değişiklikler öngören 9. Yargı Paketi'nin detayları netleşti. Bu paket, TMSF'nin kayyum atama yetkisini uzatacak ve AYM'nin iptal kararları doğrultusunda düzenlemeler içerecek. Mükerrer suçlarla ilgili düzenlemeler de bu pakette yer alacak.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıklamasında, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. İşte öğretmen ataması yapılacak alan ve başvuruya esas alınacak taban puan ve kontenjan sayıları..