• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.900 %-0.15
  • ETHERIUM 2.670 %-0.64
18°
4 ay önce Güncel

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde seçimli olağanüstü genel kurul için hazırlıklar başlarken, eski başkan Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu ve başkanlığa aday olacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi gelirlerinin doğru bir şekilde tespit edilmesi ve toplanabilmesi amacıyla yeni bir düzenlemeye gidiyor. Bu çerçevede, yakıt alan araçlara yönelik önemli bir zorunluluk getiriliyor. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Ceza İnfaz Sistemi'nde değişiklikler öngören 9. Yargı Paketi'nin detayları netleşti. Bu paket, TMSF'nin kayyum atama yetkisini uzatacak ve AYM'nin iptal kararları doğrultusunda düzenlemeler içerecek. Mükerrer suçlarla ilgili düzenlemeler de bu pakette yer alacak.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıklamasında, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. İşte öğretmen ataması yapılacak alan ve başvuruya esas alınacak taban puan ve kontenjan sayıları..

4 ay önce Güncel

Kurban Bayramı yaklaşırken, kurban fiyatları da vatandaşlar tarafından sık sık araştırılıyor. Yetkili kişiler ise konu hakkında, bu sene Kurban Bayramı’nda büyükbaş kurbanlığın fiyatının 130 bin TL ila 250 bin TL civarlarında, adaklık küçükbaş kurbanlıkların ise 10 - 20 bin TL aralığındaki rakamlardan satışa sunulacağını belirtti.

4 ay önce Güncel

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar açıklamasında, JTI sigara grubuna zam yapıldığını paylaştı. İşte zamlı fiyat tarifesi...

4 ay önce Güncel

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, elektrik ve petrol piyasalarına yönelik faaliyet göstermek isteyen 6 şirkete lisans verildi. Söz konusu karar Resmi Gazete'de paylaşıldı.

4 ay önce Güncel

20 bin öğretmen alımında en çok atama yapılacak 5 branş belli oldu.

4 ay önce Güncel

Son yapılan yerel seçimlerde, AK Parti seçmeninin tercihleri büyük ölçüde değişiklik gösterdi. Metropoll Araştırma tarafından yapılan anket sonuçlarına göre, AK Parti’nin 14 Mayıs milletvekili seçimlerinde elde ettiği oy oranında büyük bir düşüş yaşandı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Tekin, 20 bin öğretmen atanacağını söyledi.