• DOLAR 34,28 %0.31
  • EURO 37,47 %-0.17
  • ALTIN 2.904,51 %0.53
  • BİST100 8.964 %0.00
  • BITCOIN 60.499 %-1.58
  • ETHERIUM 2.403 %1.03
17°
5 ay önce Güncel

Kurban Bayramı yaklaşırken, kurban fiyatları da vatandaşlar tarafından sık sık araştırılıyor. Yetkili kişiler ise konu hakkında, bu sene Kurban Bayramı’nda büyükbaş kurbanlığın fiyatının 130 bin TL ila 250 bin TL civarlarında, adaklık küçükbaş kurbanlıkların ise 10 - 20 bin TL aralığındaki rakamlardan satışa sunulacağını belirtti.

5 ay önce Güncel

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar açıklamasında, JTI sigara grubuna zam yapıldığını paylaştı. İşte zamlı fiyat tarifesi...

5 ay önce Güncel

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, elektrik ve petrol piyasalarına yönelik faaliyet göstermek isteyen 6 şirkete lisans verildi. Söz konusu karar Resmi Gazete'de paylaşıldı.

5 ay önce Güncel

20 bin öğretmen alımında en çok atama yapılacak 5 branş belli oldu.

5 ay önce Güncel

Son yapılan yerel seçimlerde, AK Parti seçmeninin tercihleri büyük ölçüde değişiklik gösterdi. Metropoll Araştırma tarafından yapılan anket sonuçlarına göre, AK Parti’nin 14 Mayıs milletvekili seçimlerinde elde ettiği oy oranında büyük bir düşüş yaşandı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Tekin, 20 bin öğretmen atanacağını söyledi.

5 ay önce Güncel

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop'un, "Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok" şeklindeki açıklamaları büyük yankı uyandırmıştı. Bu sözlere tepki gösteren eski hakem Ahmet Çakar, Beyaz Futbol programında Altıntop'un maaşını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Merkez Bankası kira fiyatlarına yönelik bir dizi adımlar attı. En son yapılan Para Politikası Kurulu (PPK) görüşmelerinde ‘yüzde 25 zam' oranına odaklanıldı. Geçen haftalarda Merkez Bankası tarafından paylaşılan Konut Fiyat Endeksi analizlerine göre konut fiyatları 4 sene sonra ilk defa enflasyona oranla aşağı yönde bir yol izlemişti. Öyleyse kira fiyatlarının seyri ne olacak? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde yaşanan 'köstebek' soruşturması kapsamında, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti. Bu soruşturma, bir polisin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın T.C. kimlik numarası ile arama yaptığını ve başka bir polisin ise gizli soruşturma bilgilerini FETÖ bağlantılı kişilere sızdırdığı iddiaları üzerine yoğunlaşıyor.

5 ay önce Güncel

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Uzmanları, Gazze'de kadın ve kız çocuklarını hedef alan sistematik cinsel saldırılar, şiddet, işkence ve yargısız infazlar için acil eylem çağrısında bulundu. BM uzmanları, Gazze'deki Filistinlilere yönelik devam eden şiddet olaylarını kınadı ve özellikle kadın ve çocukların hedef alındığı bu saldırıların uluslararası toplumda büyük endişe yarattığını belirtti.