• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %0.07
  • ETHERIUM 2.637 %-1.32
24°
4 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin Osman Kavala ile ilgili sorusuna Tunç, "Pozisyonumuzu koruyoruz" şeklinde yanıt verdi.

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, faizsiz evlilik kredisinin ödeme tarihini duyurdu. Aile ve Gençlik Fonu kapsamında, 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Gaziantep'in İslahiye ile Nurdağı ilçelerinde evlenecek çiftlere sağlanan 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteğinin ödemeleri Mayıs ayı içinde gerçekleştirilecek.

4 ay önce Güncel

İstanbul Şişli'de, tahliye kararına uymayan bir kişi, binayı benzin dökerek ateşe verdi ve polis tarafından gözaltına alındı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, ekonomideki sorunların farkında olduklarını belirterek çözüm için kararlı adımlar attıklarını vurguladı. Programlarını ve politikalarını para, maliye ve gelirler alanlarında uyum içinde ve kararlılıkla yürüttüklerini ifade etti. Özellikle geçici rahatlamalara veya popülizme meyletmenin değil, kalıcı refah artışını sağlamanın hedefleri olduğunu belirtti ve bu konuda geri dönüşün olmayacağını vurguladı.

4 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sokak hayvanlarına yönelik düzenlemelerin Meclis gündemine gelmesini beklediğini ve kurbanlık hayvanların yeterli olduğunu açıkladı.

4 ay önce Güncel

Özgür Özel, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmiş ve bugün ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. İki lider, Bahçeli'nin TBMM'deki makamında bir araya geldi.

4 ay önce Güncel

Yeni matematik müfredatı, öğrencilerin "en merkezi matematiksel becerilerini" geliştirmeyi amaçlayarak oluşturuldu. Matematik müfredatı komisyonları, sahadan gelen geri bildirimler, ulusal ve uluslararası değerlendirmelerin sonuçları, farklı ülke programlarının yaklaşımları, güncel araştırmaların sonuçları gibi çeşitli kaynakları dikkate alarak yaklaşık 100 uzmanın katılımıyla hazırlandı. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın görev süresinin dolmasıyla yapılan başkanlık seçimlerinde, 32. tur oylamasında da sonuç çıkmadı.

4 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, işlerine gelince insan hakları bilirkişiliği yapanların utanç verici ikiyüzlülüklerine dikkat çekti. Ayrıca, 1 Mayıs'ta sağduyulu tavır sergileyen polise düşmanca saldıranları da sert bir dille eleştirdi.

4 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı öncesi emekli maaşlarının ödeme tarihleri belirlendi. İşte detaylar...