• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %0.07
  • ETHERIUM 2.637 %-1.32
24°
4 ay önce Güncel

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kamuda görevlendirilmek üzere KPSS şartı olmaksızın 5.196 temizlik görevlisi alacağını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Anneler Günü, annelerimize olan sevgi ve şükranımızı ifade etmek için özel bir zaman dilimi olarak karşımıza çıkıyor. Bu özel günde onlara ne alacağımız konusu bazen kafa karıştırıcı olabilir. Fakat her zevke ve bütçeye uygun hediye seçenekleriyle dolu bu rehber, en doğru tercihi yapmanıza yardımcı olacak.

4 ay önce Güncel

Türkiye genelinde yüksek enflasyon oranları, dışarıda yemek yeme maliyetlerini önemli ölçüde artırırken, restoran ve kafe işletmecileri maliyetlerle başa çıkabilmek için çeşitli yöntemlere başvuruyor.

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Aile ve Gençlik Fonu aracılığıyla genç çiftlere 48 ay vadeli, faizsiz 150 bin TL'lik evlilik kredisinin ne zaman hesaplara yapacağını duyurdu

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nın duyurusuna göre, 20 bin öğretmen ataması için başvurular 20 Mayıs itibariyle başlayacak. Bu atamalarda adaylar yeni sistem mülakatlarına tabi tutulacak ve kontenjana giren öğretmenler tercihlerini gerçekleştirecekler.

4 ay önce Güncel

Temmuz ayı, milyonlarca memur ve emekli için büyük önem taşıyor. Türkiye'deki çalışanlar ve emekliler, yılda iki kez yapılan enflasyon farkı güncellemeleriyle maaşlarındaki artışı dört gözle bekliyor. Ancak en düşük maaş alan emekliler için seyyanen zam yapılıp yapılmayacağı ise gündemdeki en sıcak konulardan biri.

4 ay önce Güncel

Türkiye genelinde yedi farklı banka, Mayıs 2024 itibarıyla yeni ve mevcut müşterilerine faizsiz nakit avans ve ihtiyaç kredisi kampanyalarını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşayan Güven, ücretsiz futbol maçı bağlantısıyla dolandırılarak 250 bin lira kredi çekildiğini fark ederek polise şikayette bulundu.

4 ay önce Güncel

İstanbul Eyüpsultan'da, bir lise müdürüne silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırı, okuldan atılma kararına tepki gösteren yabancı uyruklu bir öğrenci tarafından gerçekleştirildi. Öğrenci, okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahla ateş açarak ağır yaralanmasına neden oldu.

4 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 2. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı.