• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %-0.38
  • ETHERIUM 2.635 %-1.46
28°
4 ay önce Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi, maaşı 10 bin TL olan ve ekonomik zorluk çeken emeklilere maddi yardım vereceğini duyurdu.

4 ay önce Güncel

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2023-TUS) 2. dönem uzmanlık dalı değişikliği yerleştirme sonuçları açıklandı

4 ay önce Güncel

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), KPSS şartı olmadan Türkiye genelinde 2711 güvenlik görevlisi pozisyonu için alım yapacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Grup Toplantısı'nda MHP lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmenin detaylarını paylaşırken, adaylık tartışmalarına da değindi. Özel, partisinin aldığı kararların halkın sesine dayanacağını vurguladı.

4 ay önce Güncel

Ankara'nın Mamak ilçesinde, 15 yaşındaki Emirhan İ., iddiaya göre psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir tartışma sonucunda 16 yaşındaki ablası Büşra Sıla İ.'yi öldürdü.

4 ay önce Güncel

İsmail Küçükkaya, sunuculuk yaptığı programda 1 milyon lira maaş aldığı iddialarını yalanlayarak, bu haberin asılsız olduğunu ve avukatı aracılığıyla hukuki süreç başlattıklarını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Merkez Bankası, geçen hafta salı günü 4 milyar dolarlık bir döviz alımı gerçekleştirdi ve hafta boyunca toplamda 11 milyar dolarlık tarihi bir döviz alımı yapıldı. Analitik bilanço verilerine dayanarak yapılan öncül tahminlere göre, Banka'nın swap hariç net rezervi geçen hafta 9.8 milyar dolar arttı. Net rezerv artışı ise, geçen hafta 7 milyar dolar olarak hesaplanıyor. Bu da son 5 haftada yaşanan toplam iyileşmenin 27 milyar dolara yaklaştığını gösteriyor.

4 ay önce Güncel

İstanbul'da özel bir liseden atılan bir öğrenci, okul müdürünü vurarak ağır yaraladıktan sonra kaçtı, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

4 ay önce Güncel

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 20 bin öğretmen alımı sonrası bir çağrıda bulundu.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Milli Eğitim Bakanlığının 20 bin öğretmen atama kararını yetersiz bulduğunu ve öğretmenlerin yaşadığı sorunlara karşı iktidarın duyarsız kaldığını belirterek, atamaların öğretmenlerin yanı sıra öğrencileri ve velileri de ilgilendirdiğini vurguladı.