• DOLAR 34,20 %-0.09
  • EURO 37,53 %0.09
  • ALTIN 2.891,94 %0.78
  • BİST100 8.964 %-1.84
  • BITCOIN 59.900 %-1.8
  • ETHERIUM 2.372 %-2.1
21°
5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nın duyurusuna göre, 20 bin öğretmen ataması için başvurular 20 Mayıs itibariyle başlayacak. Bu atamalarda adaylar yeni sistem mülakatlarına tabi tutulacak ve kontenjana giren öğretmenler tercihlerini gerçekleştirecekler.

5 ay önce Güncel

Temmuz ayı, milyonlarca memur ve emekli için büyük önem taşıyor. Türkiye'deki çalışanlar ve emekliler, yılda iki kez yapılan enflasyon farkı güncellemeleriyle maaşlarındaki artışı dört gözle bekliyor. Ancak en düşük maaş alan emekliler için seyyanen zam yapılıp yapılmayacağı ise gündemdeki en sıcak konulardan biri.

5 ay önce Güncel

Türkiye genelinde yedi farklı banka, Mayıs 2024 itibarıyla yeni ve mevcut müşterilerine faizsiz nakit avans ve ihtiyaç kredisi kampanyalarını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşayan Güven, ücretsiz futbol maçı bağlantısıyla dolandırılarak 250 bin lira kredi çekildiğini fark ederek polise şikayette bulundu.

5 ay önce Güncel

İstanbul Eyüpsultan'da, bir lise müdürüne silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırı, okuldan atılma kararına tepki gösteren yabancı uyruklu bir öğrenci tarafından gerçekleştirildi. Öğrenci, okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahla ateş açarak ağır yaralanmasına neden oldu.

5 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 2. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı.

5 ay önce Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi, maaşı 10 bin TL olan ve ekonomik zorluk çeken emeklilere maddi yardım vereceğini duyurdu.

5 ay önce Güncel

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2023-TUS) 2. dönem uzmanlık dalı değişikliği yerleştirme sonuçları açıklandı

5 ay önce Güncel

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), KPSS şartı olmadan Türkiye genelinde 2711 güvenlik görevlisi pozisyonu için alım yapacağını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Grup Toplantısı'nda MHP lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmenin detaylarını paylaşırken, adaylık tartışmalarına da değindi. Özel, partisinin aldığı kararların halkın sesine dayanacağını vurguladı.