• DOLAR 34,20 %-0.08
  • EURO 37,49 %-0.02
  • ALTIN 2.881,32 %0.40
  • BİST100 8.964 %-1.84
  • BITCOIN 59.800 %-3.33
  • ETHERIUM 2.370 %-2.47
22°
5 ay önce Güncel

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, KDV oranlarının artırılacağı yönündeki iddiaları reddederek, bu konuda herhangi bir çalışma olmadığını açıkladı. Özellikle yeme içme sektöründe yaşanan istismarın önüne geçmek amacıyla yapılan düzenlemelerle ilgili kamuoyuna açıklamada bulundu.

5 ay önce Güncel

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunan bir özel lisede, 17 yaşındaki Iraklı bir öğrenci, okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla vurarak öldürdü. Olay, okul içerisinde yaşandı ve kısa sürede polis ekipleri tarafından şüpheli yakalandı.

5 ay önce Güncel

31 Mart yerel seçimlerinde başarı gösteren Yeniden Refah Partisi, seçim kazandığı belediyelerde yeni bir uygulama başlatıyor. Parti, 'refah marketler' adı verilen marketler açarak vatandaşların belirli bir limit dahilinde ücretsiz alışveriş yapmalarını sağlayacak.

5 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, uzaktan çalışma ve esnek çalışma konularında önemli mesajlar verdi. Esnek veya uzaktan çalışma sistemlerine yönelik mevzuat üzerinde çalışmaların sürdüğünü belirten Bakan Işıkhan, "Değişime ayak uydurmak lazım" dedi. Salgın döneminde başlayan yeni çalışma sistemleriyle ilgili düzenlemelerle ilgili çalışmalar devam ediyor.

5 ay önce Güncel

Kara Paranın Önlenmesine İlişkin Mali Çalışma Grubu (FATF), Türkiye'nin gri listede kalmasına neden olan kara para aklama ve yasa dışı finansmanla ilgili gelişmeleri ele aldığı toplantılar düzenledi.

5 ay önce Güncel

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kamuda görevlendirilmek üzere KPSS şartı olmaksızın 5.196 temizlik görevlisi alacağını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Anneler Günü, annelerimize olan sevgi ve şükranımızı ifade etmek için özel bir zaman dilimi olarak karşımıza çıkıyor. Bu özel günde onlara ne alacağımız konusu bazen kafa karıştırıcı olabilir. Fakat her zevke ve bütçeye uygun hediye seçenekleriyle dolu bu rehber, en doğru tercihi yapmanıza yardımcı olacak.

5 ay önce Güncel

Türkiye genelinde yüksek enflasyon oranları, dışarıda yemek yeme maliyetlerini önemli ölçüde artırırken, restoran ve kafe işletmecileri maliyetlerle başa çıkabilmek için çeşitli yöntemlere başvuruyor.

5 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Aile ve Gençlik Fonu aracılığıyla genç çiftlere 48 ay vadeli, faizsiz 150 bin TL'lik evlilik kredisinin ne zaman hesaplara yapacağını duyurdu