• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.820 %0.05
  • ETHERIUM 2.650 %-1.22
30°
4 ay önce Güncel

Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ve İdari Yargı Ön Sınavı hakkında karar Resmi Gazete'de paylaşıldı. Bu karar ile avukatlık stajı yapabilmek, Hakim ve Savcı Yardımcılığı Sınavında yer alabilmek için Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı'nda başarılı bir sonuç almak zorunlu hale getirildi.

4 ay önce Güncel

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde özel bir lisenin müdürü olan İbrahim Oktugan, eski öğrencisi Y.K. tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Saldırıya dair güvenlik kamerası görüntüleri, olayın detaylarını aydınlatmak adına kamuoyuyla paylaşıldı.

4 ay önce Güncel

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), Trendyol'a Filistin temalı ürünlerin satışını durdurması nedeniyle ayrımcılık iddiasıyla idari para cezası verdi.

4 ay önce Güncel

CHP'li Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kayınbiraderi ve bacanağını belediye başkan yardımcısı olarak atadığı haberleriyle gündeme geldi. Bu atamalar, benzer şekilde Bursa'da yaşanan yeğen atamasının yankılarını sürdürüyor.

4 ay önce Güncel

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, KDV oranlarının artırılacağı yönündeki iddiaları reddederek, bu konuda herhangi bir çalışma olmadığını açıkladı. Özellikle yeme içme sektöründe yaşanan istismarın önüne geçmek amacıyla yapılan düzenlemelerle ilgili kamuoyuna açıklamada bulundu.

4 ay önce Güncel

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunan bir özel lisede, 17 yaşındaki Iraklı bir öğrenci, okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla vurarak öldürdü. Olay, okul içerisinde yaşandı ve kısa sürede polis ekipleri tarafından şüpheli yakalandı.

4 ay önce Güncel

31 Mart yerel seçimlerinde başarı gösteren Yeniden Refah Partisi, seçim kazandığı belediyelerde yeni bir uygulama başlatıyor. Parti, 'refah marketler' adı verilen marketler açarak vatandaşların belirli bir limit dahilinde ücretsiz alışveriş yapmalarını sağlayacak.

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, uzaktan çalışma ve esnek çalışma konularında önemli mesajlar verdi. Esnek veya uzaktan çalışma sistemlerine yönelik mevzuat üzerinde çalışmaların sürdüğünü belirten Bakan Işıkhan, "Değişime ayak uydurmak lazım" dedi. Salgın döneminde başlayan yeni çalışma sistemleriyle ilgili düzenlemelerle ilgili çalışmalar devam ediyor.

4 ay önce Güncel

Kara Paranın Önlenmesine İlişkin Mali Çalışma Grubu (FATF), Türkiye'nin gri listede kalmasına neden olan kara para aklama ve yasa dışı finansmanla ilgili gelişmeleri ele aldığı toplantılar düzenledi.