• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.580 %0.12
  • ETHERIUM 2.660 %-0.3
26°
4 ay önce Güncel

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü çalışma sonucunda, 15 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi yakalandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, haklarında yakalama emri bulunan 16 FETÖ üyesinin adresleri tespit edildi.

4 ay önce Güncel

Araç dolandırıcılığına bir yenisi daha eklendi. Dolandırıcıların yeni yöntemi radyatöre yağ koyarak, motorunda arıza varmış gibi göstermek oldu. Bu sayede aracın değerinden daha az fiyata satılmasını sağlıyorlar.

4 ay önce Güncel

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nden yapılan açıklamada, hastanede "7/24 uzman hekim poliklinik uygulamaları" iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

4 ay önce Güncel

Dolar kuru, seçim sonrasında beklenmedik bir çözülme yaşadı. Son dakika verilerine göre, 8 Mayıs'ta dolar fiyatı 32,27 TL'den güne başladı. Türk Lirası'ndaki değer kazancı ve döviz mevduatlarındaki azalma, dolar hesaplarında hızlı bir çözülmeye neden oldu. Mart ayında TCMB'nin faiz artırımı yapmasının ardından yerli yatırımcıların döviz mevduatlarında yaklaşık 10 milyar dolarlık bir düşüş yaşandığı tahmin ediliyor.

4 ay önce Güncel

Türkiye Gazetesi'nden Emrah Özcan'ın haberine göre, hükümetin enflasyonu düşürmek için gündeme getirdiği kamu kurumlarındaki tasarruf tedbirleri uygulaması hız kazanıyor. Kamu kurumlarının harcamaları artık merkezi bir sistemle takip edilecek ve uyarılara rağmen dikkat etmeyenler çeşitli yaptırımlarla karşılaşacaklar. Tasarruf önlemleri haziran sonrasında sıkı bir şekilde uygulanacak ve kesinti yapılacak kalemler önceden belirlendi.

4 ay önce Güncel

Emeklilerin yakından takibe aldığı konuların başında zam oranları yer alıyor. Temmuz'da paylaşılacak olan haziran ayı enflasyon verileri sonrası emeklilerin yeni maaşları belli olacak. Öyleyse emekli aylıklarına uygulanacak zam, banka promosyonlarını etkileyecek mi? Daha fazla promosyon almak için beklemek doğru mu? İşte bilinmeyen detaylar..

4 ay önce Güncel

Benzin ve motorinin litre fiyatlarına indirim uygulandı. Söz konusu indirim bu gece yarısından itibaren tabelalardaki fiyat listesine yansıdı. İşte güncel benzin ve motorin fiyatları..

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin paylaşımında, İstanbul'a bağlı olan Eyüpsultan ilçesinde yabancı uyruklu öğrenci yüzünden silahla yaralanarak hayatını kaybeden, özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan için taziye dileklerini iletti.

4 ay önce Güncel

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Seçil Erzan hakkında "Belaltı iddialardan rahatsızım, biz helal paramızı gidip bankaya verdik. Karşılığında imzalı kağıt aldık." şeklinde konuştu. İşte o açıklamalar..

4 ay önce Güncel

Son zamanlarda borsa kendi tarihi rekorlarını test ederken, altın fiyatları aşağı yönlü bir seyir izlemeyi sürdürüyor. En başta dolar/TL yönünde düşüş kaydedildi. Peki dolar ve altının gidişatı ne olacak? Uzman isim, bilinmeyen detayları katardı. İşte detaylar..