• DOLAR 34,20 %-0.08
  • EURO 37,48 %-0.04
  • ALTIN 2.878,60 %0.31
  • BİST100 8.964 %-1.84
  • BITCOIN 60.996 %-1.4
  • ETHERIUM 2.395 %-1.78
22°
5 ay önce Güncel

Migros Marketler zinciri, Anneler Günü'ne özel bir indirim kampanyası başlattı! 13 Mayıs tarihine kadar devam edecek bu kampanya kapsamında, birbirinden farklı ürünlerde %30'luk indirim fırsatı sunuluyor. İhtiyacınız olan küçük ev aletlerini uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

5 ay önce Güncel

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar paylaşımında, 3 sigara grubuna daha zam geldiğini açıkladı. İşte güncellenen zamlı fiyat listesi...

5 ay önce Güncel

ŞOK marketler zinciri, Anneler Günü'ne özel indirim kataloğunu yayınladı! 8-14 Mayıs tarihlerini kapsayan bu özel katalogda, birbirinden çeşitli ürünlerde büyük indirim fırsatları sunuluyor.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji'nin yapmış olduğu son hava tahminlerine göre, ülkemize hafta sonu yağışlar geri geliyor. Batı bölgelerden hareket ederek yükselişe geçen sıcaklıklar hafta sonu tekrardan normale dönecek. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel
5 ay önce Güncel

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan'ın asgari ücrete ara zam yapılmayacağını açıklamasına rağmen kulislerde ve tartışmalarda hareketlilik devam ediyor. Kulis bilgilerine göre, hükümetin seyyanen zam yapması bekleniyor. İşte konuşulanlar haber detayımızda...

5 ay önce Güncel

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü çalışma sonucunda, 15 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi yakalandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, haklarında yakalama emri bulunan 16 FETÖ üyesinin adresleri tespit edildi.

5 ay önce Güncel

Araç dolandırıcılığına bir yenisi daha eklendi. Dolandırıcıların yeni yöntemi radyatöre yağ koyarak, motorunda arıza varmış gibi göstermek oldu. Bu sayede aracın değerinden daha az fiyata satılmasını sağlıyorlar.

5 ay önce Güncel

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nden yapılan açıklamada, hastanede "7/24 uzman hekim poliklinik uygulamaları" iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

5 ay önce Güncel

Dolar kuru, seçim sonrasında beklenmedik bir çözülme yaşadı. Son dakika verilerine göre, 8 Mayıs'ta dolar fiyatı 32,27 TL'den güne başladı. Türk Lirası'ndaki değer kazancı ve döviz mevduatlarındaki azalma, dolar hesaplarında hızlı bir çözülmeye neden oldu. Mart ayında TCMB'nin faiz artırımı yapmasının ardından yerli yatırımcıların döviz mevduatlarında yaklaşık 10 milyar dolarlık bir düşüş yaşandığı tahmin ediliyor.