• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.820 %0.05
  • ETHERIUM 2.650 %-1.22
30°
4 ay önce Güncel

Konut satışlarındaki yatay seyir yabancı müşterilere de yansıdı. Son zamanlarda yabancıların yapmış olduğu yatırımlarda da değer kaybedildi. Peki konutta yabancı yatırımları neden aşağı yönde ilerliyor? Yabancıların tercihi en çok hangi iller ve semtler oluyor? İşte merak edilen detaylar..

4 ay önce Güncel

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Konya'daki bir dizi ziyaret sırasında emekli maaşlarının asgari ücrete eşitlenmesi gerektiğini belirtti.

4 ay önce Güncel

İstanbul Eyüpsultan’da özel bir lisede okul müdürü İbrahim Okutgan'ın silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi eğitim camiasını derin bir üzüntüye boğdu. Türk Eğitim-Sen, bu acı olayı protesto etmek ve meslektaşlarına yönelik şiddeti durdurmak için eylem kararı aldı.

4 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da güne yükselişle başlayan BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre yüzde 0,21 artışla 10.358,10 puandan açıldı. Bankacılık endeksi yüzde 0,19 ve holding endeksi yüzde 0,34 artarak güne başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran inşaat sektörü oldu, yüzde 0,88 artışla, en çok kaybettiren ise yüzde 2,36'lık düşüşle spor sektörü oldu.

4 ay önce Güncel

Migros Marketler zinciri, Anneler Günü'ne özel bir indirim kampanyası başlattı! 13 Mayıs tarihine kadar devam edecek bu kampanya kapsamında, birbirinden farklı ürünlerde %30'luk indirim fırsatı sunuluyor. İhtiyacınız olan küçük ev aletlerini uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

4 ay önce Güncel

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar paylaşımında, 3 sigara grubuna daha zam geldiğini açıkladı. İşte güncellenen zamlı fiyat listesi...

4 ay önce Güncel

ŞOK marketler zinciri, Anneler Günü'ne özel indirim kataloğunu yayınladı! 8-14 Mayıs tarihlerini kapsayan bu özel katalogda, birbirinden çeşitli ürünlerde büyük indirim fırsatları sunuluyor.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji'nin yapmış olduğu son hava tahminlerine göre, ülkemize hafta sonu yağışlar geri geliyor. Batı bölgelerden hareket ederek yükselişe geçen sıcaklıklar hafta sonu tekrardan normale dönecek. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel
4 ay önce Güncel

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan'ın asgari ücrete ara zam yapılmayacağını açıklamasına rağmen kulislerde ve tartışmalarda hareketlilik devam ediyor. Kulis bilgilerine göre, hükümetin seyyanen zam yapması bekleniyor. İşte konuşulanlar haber detayımızda...