• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.950 %0.69
  • ETHERIUM 2.660 %-0.37
23°
4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına ilişkin, parti içinde erken aday tartışmalarının zamanında olmadığını belirterek, adaylığın zamanı geldiğinde demokratik bir şekilde belirleneceğini söyledi

4 ay önce Güncel

Memurlara yönelik refah payı beklentileri konusunda uzman isim görüş bildirdi. SGK uzmanı Muhammed Bayram, memurların maaşlarına ek bir refah payı beklemediklerini söyledi.

4 ay önce Güncel

Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri' dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. Dizinin 17. bölümü sezon finali olacak ve 30 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek.

4 ay önce Güncel

Hakkari’nin Durankaya Beldesi'nde öğretmenler, yolda donmak üzere olan kuzulara yardım etti.

4 ay önce Güncel

Antalya Fenerbahçeliler Derneği, yaklaşan başkanlık seçimi öncesinde eski Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a çağrıda bulundu. Dernek, "6 yıl dinlenen sayın başkanımız Aziz Yıldırım’ı ekibiyle birlikte göreve davet ediyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

4 ay önce Güncel

İçişleri Bakanlığı, 2025 itibarıyla değişiklik yapılmayan B sınıfı eski ehliyetlerle trafiğe çıkılması halinde ciddi cezaların uygulanacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Geçtiğimiz kasım ayında Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan dehşet verici olayın ardından, Rusya'da aranan Litvanyalı Andrej Kuslevic'in Almanya'da yakalandığı bildirildi. Bodrum'da lüks bir villada anne ve kızını öldürdükten sonra kaçan Kuslevic'in izi, Almanya'da Prag'dan Münih'e giden bir otobüste yapılan sınır kontrolü sırasında bulundu.

4 ay önce Güncel

Sigaraya gelen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, 3 sigara grubuna daha zam yapıldığını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün yeni müdürü, Jeofizik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurcan Meral Özel oldu.

4 ay önce Güncel

Adalet sistemindeki önemli pozisyonlara aday olanların seçiminde kullanılan kriterlerde önemli değişiklikler yaşanıyor. Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan "Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ve İdari Yargı Ön Sınavı Yönetmeliği", hakim ve savcı yardımcılığı ile ilgili sınavlarda yeni şartlar getiriyor.