• DOLAR 34,22 %-0.03
  • EURO 37,56 %0.20
  • ALTIN 2.878,98 %0.32
  • BİST100 9.137 %0.05
  • BITCOIN 61.000 %-1.69
  • ETHERIUM 2.378 %-2.14
22°
5 ay önce Güncel

Dünya çapında yaygın olarak kullanılan Covid-19 aşılarından biri olan AstraZeneca, nadir fakat tehlikeli yan etkileri nedeniyle tüm aşılarını geri çekme kararı aldı.

5 ay önce Güncel

Bitcoin, olumsuz veriler ve spot ETFlerdeki çıkışlarla değer kaybını sürdürürken, 64.000 dolar seviyesinin altına inmesi, 60.800 dolar desteğine geri çekilme riskini artırıyor.

5 ay önce Güncel

Resmi Gazete'nin 8 Mayıs tarihli sayısında, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenecek Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ve İdari Yargı Ön Sınavı Yönetmeliği yayımlandı.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), parasal aktarım mekanizmasını güçlendirmek ve mevcut sterilizasyon araçlarının çeşitliliğini artırmak adına önemli bir adım attı.

5 ay önce Güncel

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Türkiye genelinde yeni kurulan 19 "Çok Disiplinli Tsunami Erken Uyarı" istasyonuyla birlikte toplam istasyon sayısını 48'e çıkararak, deprem sonrası tsunami riskini 4-5 dakikaya indirme hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

5 ay önce Güncel

Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç, İstanbul'da Narkotik Şube operasyonu sırasında gözaltına alındı.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına ilişkin, parti içinde erken aday tartışmalarının zamanında olmadığını belirterek, adaylığın zamanı geldiğinde demokratik bir şekilde belirleneceğini söyledi

5 ay önce Güncel

Memurlara yönelik refah payı beklentileri konusunda uzman isim görüş bildirdi. SGK uzmanı Muhammed Bayram, memurların maaşlarına ek bir refah payı beklemediklerini söyledi.

5 ay önce Güncel

Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri' dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. Dizinin 17. bölümü sezon finali olacak ve 30 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek.

5 ay önce Güncel

Hakkari’nin Durankaya Beldesi'nde öğretmenler, yolda donmak üzere olan kuzulara yardım etti.