• DOLAR 34,17 %-0.01
  • EURO 38,21 %0.04
  • ALTIN 2.923,24 %0.10
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.800 %0.38
  • ETHERIUM 2.667 %-0.19
21°
4 ay önce Güncel

Çöl tozlarının yarından itibaren Türkiye'ye taşınması bekleniyor, uzmanlar tozun solunum yolları için risk oluşturabileceğini ancak tarım için faydalı olduğunu belirtiyorlar.

4 ay önce Güncel

Proje okullarına öğretmen atama sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan takvime göre 10 Mayıs 2024 Cuma günü açıklanacak.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'in taleplerini AK Parti MYK toplantısında ele alacak; ekonomik sorunlar, Gezi tutukluları ve yargı konuları ön planda.

4 ay önce Güncel

Antalya'da yaşanan acı bir kaza sonucunda ilkokul müdürü Erkan Şahin, motosikletiyle hafif ticari araca çarparak yaşamını yitirdi. Kaza yerinde bulunan meslektaşları, motosikleti tanıyıp Şahin'in hayatını kaybettiğini görünce büyük üzüntü yaşadı. Şahin'in ikinci kez üniversite okuduğu ve derse gitmek için motosikletine bindiği öğrenildi.

4 ay önce Güncel

Renault, Clio ve Megane Sedan modelleri için Mayıs ayına özel fiyat listesini ve cazip indirim kampanyalarını duyurdu.

4 ay önce Güncel

10 Mayıs BİM aktüel ürünlerinde çok çeşitli ürünler yer alıyor. En dikkat çekenler arasında benzinli ATV, elektrikli bisiklet ve airfryer mini fırın gibi ürünler bulunuyor. İşte bu haftanın BİM aktüel ürünleri...

4 ay önce Güncel

Türkiye, yerli ve milli olarak geliştirilen TARLA Elektron Hızlandırıcısı ile bilim ve teknoloji sahalarında çığır açıyor.

4 ay önce Güncel

Konut satışlarının azalmasına rağmen, bireysel konut kredisi borçlanmaları geçen yıla kıyasla sadece yüzde 13 artarak yaklaşık yüzde 58'lik konut enflasyonunun altında kaldı.

4 ay önce Güncel

Karşıyaka'daki Zübeyde Hanım Nikah Salonu'nda nikah öncesi dua engeli tartışması, memurun davranışıyla başlayan soruşturma ve belediye başkanının açıklamalarıyla devam ediyor.

4 ay önce Güncel

Hükümet, farklı gelir gruplarına yönelik çeşitlendirilmiş doğal gaz ve elektrik tarifeleri belirleme planı üzerinde çalışmalara başladığını duyurdu. Üst düzey bir yetkili, gelir veya tüketim artışına bağlı olarak tarifelerin kademeli olarak artabileceğini ifade etti.