• DOLAR 34,25 %0.07
  • EURO 37,67 %0.38
  • ALTIN 2.877,35 %0.27
  • BİST100 9.132 %0.00
  • BITCOIN 61.488 %-1.54
  • ETHERIUM 2.410 %-1.94
18°
5 ay önce Güncel

Renault, Clio ve Megane Sedan modelleri için Mayıs ayına özel fiyat listesini ve cazip indirim kampanyalarını duyurdu.

5 ay önce Güncel

10 Mayıs BİM aktüel ürünlerinde çok çeşitli ürünler yer alıyor. En dikkat çekenler arasında benzinli ATV, elektrikli bisiklet ve airfryer mini fırın gibi ürünler bulunuyor. İşte bu haftanın BİM aktüel ürünleri...

5 ay önce Güncel

Türkiye, yerli ve milli olarak geliştirilen TARLA Elektron Hızlandırıcısı ile bilim ve teknoloji sahalarında çığır açıyor.

5 ay önce Güncel

Konut satışlarının azalmasına rağmen, bireysel konut kredisi borçlanmaları geçen yıla kıyasla sadece yüzde 13 artarak yaklaşık yüzde 58'lik konut enflasyonunun altında kaldı.

5 ay önce Güncel

Karşıyaka'daki Zübeyde Hanım Nikah Salonu'nda nikah öncesi dua engeli tartışması, memurun davranışıyla başlayan soruşturma ve belediye başkanının açıklamalarıyla devam ediyor.

5 ay önce Güncel

Hükümet, farklı gelir gruplarına yönelik çeşitlendirilmiş doğal gaz ve elektrik tarifeleri belirleme planı üzerinde çalışmalara başladığını duyurdu. Üst düzey bir yetkili, gelir veya tüketim artışına bağlı olarak tarifelerin kademeli olarak artabileceğini ifade etti.

5 ay önce Güncel

Türkiye genelinde sıcaklıklar düşüyor, bu hafta sonu sağanak yağışlar etkili olacak

5 ay önce Güncel

2024 ALES/1 sonuçları, uzun bir bekleyişin ardından bugün resmi olarak açıklandı, adaylar sonuçları ÖSYM'nin web sitesi veya mobil uygulamaları üzerinden öğrenebilirler.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonu tek haneye düşürme çalışmalarını adım adım açıkladı. Şimşek, X platformundan yaptığı paylaşımda, fiyat istikrarının gelir dağılımında adalet ve kalıcı refah artışı için önemli olduğunu vurguladı.

5 ay önce Güncel

Burdur'da bir ilkokulda yaşanan talihsiz bir olay, AFAD ekiplerinin başarılı müdahalesiyle son buldu. Halıcılar köyünde eğitim gören 6'ncı sınıf öğrencisi E.T., öğle arasında oyun oynarken parmağını sınıftaki akıllı tahtanın metal kısmına sıkıştırdı.