• DOLAR 34,16 %-0.01
  • EURO 38,22 %0.08
  • ALTIN 2.924,68 %0.15
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.400 %-0.76
  • ETHERIUM 2.630 %-1.5
20°
4 ay önce Güncel

Petrol 12 Nisan'da 92 doları geçmesinin ardından ibresini tersine çevirdi. Hemen hemen 1 aylık zaman diliminde petrol yüzde 10 oranında değer kaybetti. Öyleyse petroldeki bu dalgalanma neden oluyor? Petroldeki bu düşüşün akaryakıt fiyatlarına yansıması nasıl olur? Uzman isim bilinmeyen detayları aktardı. İşte yeni öngörüler...

4 ay önce Güncel

Eğitim kurumlarında en başta öğretmenlere yönelik şiddet olaylarına son verilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) da yeni çalışmalar için hazırlıklara başladı. Bakanlığın çalışma yaptığı konular arasında Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda yeni maddeler bulunuyor.

4 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) son kararına göre, menkul kıymet tesisine yönelik düzenlemenin bugünden itibaren yürürlükten kaldırıldığını duyurdu. Menkul kıymet tesisi, bankaların döviz bakımından yükümlülüklerini en aza indirmek ve Türk lirasının değerini kaybetmemesi için uygulanıyordu. TCMB, kredi büyümesini kısıtlayıcı zorunlu karşılık adımında da değişikliğe gitti.

4 ay önce Güncel

Münevver Karabulut'u canice katleden ve cezaevindeyken intihar eden Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonuna ilişkin hava durumu raporunu yayınladı. Rapora göre, hafta sonunda hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor. Özellikle İstanbul ve Ankara gibi birçok ilde, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması tahmin ediliyor.

4 ay önce Güncel

İstanbul'da yaşayan ve mobil bankacılık hizmetlerinden faydalanan Ferhat Yüksel isimli bir vatandaş, beklenmedik bir durumla karşılaştı. Bir gün işe gittiği sırada telefonunda garip olaylar yaşandığını fark etti. Telefonunun kendi kendine açılıp kapandığını gören Yüksel, bu durumu ilk başta teknik bir arıza olarak değerlendirdi. Adına 168 bin 500 lira kredi çekilmiş ve başka bir hesaba EFT yapılmıştı.

4 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevlerinde eğitim gören öğrenci sayısını açıklayarak, bu rakamın 65 bin 986 olduğunu belirtti. Bunların bin 164'ü örgün eğitimde ön lisans düzeyinde, bin 269'u lisans düzeyinde eğitim alıyor.

4 ay önce Güncel

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, bir baba, oğlunun okula gitme anını kaydetmek isterken yaşanan trajik bir kaza anına tanık oldu. Güvenlik Mahallesi Turgut Reis Caddesi'nde meydana gelen olayda, 11 yaşındaki Kayra Ege Yurdunkulu adlı çocuk, okula gitmek için yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu metrelerce sürüklendi.

4 ay önce Güncel

Özgür Özel, 19 Mayıs'ta ataması yapılmayan öğretmenler ile miting yapacağını söyledi.

4 ay önce Güncel

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde okul müdürünü silahla vurarak ölümüne neden olan 16 yaşındaki Irak asıllı Y.K., tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edildi. Y.K'nın ifadesi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu tarafından alındı.