• DOLAR 34,25 %0.07
  • EURO 37,65 %0.40
  • ALTIN 2.878,85 %0.32
  • BİST100 9.132 %0.00
  • BITCOIN 61.488 %-1.54
  • ETHERIUM 2.388 %-2.82
18°
5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonuna ilişkin hava durumu raporunu yayınladı. Rapora göre, hafta sonunda hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor. Özellikle İstanbul ve Ankara gibi birçok ilde, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması tahmin ediliyor.

5 ay önce Güncel

İstanbul'da yaşayan ve mobil bankacılık hizmetlerinden faydalanan Ferhat Yüksel isimli bir vatandaş, beklenmedik bir durumla karşılaştı. Bir gün işe gittiği sırada telefonunda garip olaylar yaşandığını fark etti. Telefonunun kendi kendine açılıp kapandığını gören Yüksel, bu durumu ilk başta teknik bir arıza olarak değerlendirdi. Adına 168 bin 500 lira kredi çekilmiş ve başka bir hesaba EFT yapılmıştı.

5 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevlerinde eğitim gören öğrenci sayısını açıklayarak, bu rakamın 65 bin 986 olduğunu belirtti. Bunların bin 164'ü örgün eğitimde ön lisans düzeyinde, bin 269'u lisans düzeyinde eğitim alıyor.

5 ay önce Güncel

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, bir baba, oğlunun okula gitme anını kaydetmek isterken yaşanan trajik bir kaza anına tanık oldu. Güvenlik Mahallesi Turgut Reis Caddesi'nde meydana gelen olayda, 11 yaşındaki Kayra Ege Yurdunkulu adlı çocuk, okula gitmek için yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu metrelerce sürüklendi.

5 ay önce Güncel

Özgür Özel, 19 Mayıs'ta ataması yapılmayan öğretmenler ile miting yapacağını söyledi.

5 ay önce Güncel

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde okul müdürünü silahla vurarak ölümüne neden olan 16 yaşındaki Irak asıllı Y.K., tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edildi. Y.K'nın ifadesi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu tarafından alındı.

5 ay önce Güncel

Çöl tozlarının yarından itibaren Türkiye'ye taşınması bekleniyor, uzmanlar tozun solunum yolları için risk oluşturabileceğini ancak tarım için faydalı olduğunu belirtiyorlar.

5 ay önce Güncel

Proje okullarına öğretmen atama sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan takvime göre 10 Mayıs 2024 Cuma günü açıklanacak.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'in taleplerini AK Parti MYK toplantısında ele alacak; ekonomik sorunlar, Gezi tutukluları ve yargı konuları ön planda.

5 ay önce Güncel

Antalya'da yaşanan acı bir kaza sonucunda ilkokul müdürü Erkan Şahin, motosikletiyle hafif ticari araca çarparak yaşamını yitirdi. Kaza yerinde bulunan meslektaşları, motosikleti tanıyıp Şahin'in hayatını kaybettiğini görünce büyük üzüntü yaşadı. Şahin'in ikinci kez üniversite okuduğu ve derse gitmek için motosikletine bindiği öğrenildi.