• DOLAR 34,25 %0.07
  • EURO 37,67 %0.38
  • ALTIN 2.877,35 %0.27
  • BİST100 9.132 %0.00
  • BITCOIN 61.488 %-1.54
  • ETHERIUM 2.410 %-1.94
18°
5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu dosyayla ilgili açıklamalarda bulundu. Dış temaslar ve yapılan görüşmeler hakkında bilgi verdiğini belirtti. Özel, görüşme sürecinde partisinin dış ilişkileriyle ilgili mektuplar, konuşmalar ve dosyaları Cumhurbaşkanı'na ilettiğini ifade etti. Ayrıca, CHP'nin önümüzdeki dönemdeki politika ve eylem planlarına dair de açıklamalarda bulundu.

5 ay önce Güncel

Altın ve borsa dünyası, son zamanlarda sergilemiş olduğu hareketlilikten dolayı yatırımcılarına panik yaşattı. Altın, uzman isimlerin değerlendirmelerine göre 'güvenli liman' olarak tanımlansa da, son günlerde gösterdiği dalgalı seyir, piyasalara yönelik akıllarda soru işareti bıraktı. İşte merak edilen detaylar..

5 ay önce Güncel

İş bırakma eylemi, okula gelmeme şeklinde mi yoksa öğretmenler odasında oturma şeklinde mi gerçekleştirilecek?

5 ay önce Güncel

Çeşitli bakanlıklar, kurumlar ve üniversiteler, farklı pozisyonlarda binlerce personel alımı yapacaklarını duyurdu. İş arayanlar için önemli fırsatlar sunan bu ilanlar, çeşitli alanlarda uzmanlara ve çalışanlara kapılarını açıyor.

5 ay önce Güncel

Uzmanlar, 2030'dan sonra büyük şehirlerde olan kişilerin yüzde 27’sinin uzaktan çalışacağını, insan gücü gerektiren merkezlerde ise yapay zekânın devreye gireceğini değerlendiriyorlar. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanlığı çalışmaları kapsamında Fahri Trafik Müfettişi olmak isteyen ve görevli olan kişilere yönelik bir dizi adımlar attı. Söz konusu çalışmada müfettişlerin yetkileri sınırlandırıldı. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

Petrol 12 Nisan'da 92 doları geçmesinin ardından ibresini tersine çevirdi. Hemen hemen 1 aylık zaman diliminde petrol yüzde 10 oranında değer kaybetti. Öyleyse petroldeki bu dalgalanma neden oluyor? Petroldeki bu düşüşün akaryakıt fiyatlarına yansıması nasıl olur? Uzman isim bilinmeyen detayları aktardı. İşte yeni öngörüler...

5 ay önce Güncel

Eğitim kurumlarında en başta öğretmenlere yönelik şiddet olaylarına son verilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) da yeni çalışmalar için hazırlıklara başladı. Bakanlığın çalışma yaptığı konular arasında Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda yeni maddeler bulunuyor.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) son kararına göre, menkul kıymet tesisine yönelik düzenlemenin bugünden itibaren yürürlükten kaldırıldığını duyurdu. Menkul kıymet tesisi, bankaların döviz bakımından yükümlülüklerini en aza indirmek ve Türk lirasının değerini kaybetmemesi için uygulanıyordu. TCMB, kredi büyümesini kısıtlayıcı zorunlu karşılık adımında da değişikliğe gitti.

5 ay önce Güncel

Münevver Karabulut'u canice katleden ve cezaevindeyken intihar eden Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.