• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,22 %0.14
  • ALTIN 2.923,16 %0.10
  • BİST100 9.777 %0.00
  • BITCOIN 64.490 %-1.62
  • ETHERIUM 2.638 %-0.6
21°
4 ay önce Güncel

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan son duyuruya göre, KPSS'nin çeşitli oturumları için ödenecek ücretler, geçen yılın rakamlarına göre iki katından fazla arttı.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar ziyareti sırasında partililere seslenerek, belediyelerin kişisel çıkarlar değil, toplumun geleceği için hizmet etmesi gerektiğini vurguladı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı 81 ildeki okulların yaz tatili için 1 hafta erkenden kapanacağını duyurdu. Bakan Yusuf Tekin, okullarda uygulanacak yeni bir uygulamayla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

4 ay önce Güncel

Türkiye'nin Gazze işgaline tepki olarak İsrail ile olan ticaret ilişkilerini geçici olarak askıya alması, İsrail ekonomisine beklenmedik bir darbe vurdu. Türkiye'nin 54 çeşit emtia ürününe getirdiği yasak, özellikle İsrail'in inşaat ve gıda sektörlerini zorlayan bir durum yarattı.

4 ay önce Güncel

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile Türkiye genelinde KPSS şartı olmaksızın 6,723 temizlik personeli alımı yapılacağını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerden alınıp gelinmeyen toplam randevu sayısının 81 milyon olduğunu açıkladı ve onaylı randevu döneminin pazartesi günü başlayacağını duyurdu. Yeni sisteme göre, 65 yaş üstü hastalar ile kanser hastaları, onaylı işlemden istisna olacaklar.

4 ay önce Güncel

Milyonlarca emekli, Temmuz ayında yapılacak maaş zammını merakla bekliyor. Artan enflasyonla birlikte geçim sıkıntısı giderek daha da zorlaşıyor. İşte, emekli aylıklarında beklenen yeni zam detayları haberimizde...

4 ay önce Güncel

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 500 TL ve 1000 TL'lik banknotların basılacağı iddialarına açıklık getirerek, yeni banknot basımı ihtimalini kapatmadı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen atamalarında kullanılan sistemi değiştirme kararı aldı. Habertürk'ün ulaştığı bilgilere göre, mülakat sisteminde önemli değişiklikler yapılacak. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda yapılan güncellemeleri kamuoyuyla paylaştı.