• DOLAR 34,18 %0.04
  • EURO 38,27 %0.26
  • ALTIN 2.906,84 %-0.46
  • BİST100 9.679 %-1.01
  • BITCOIN 63.645 %-2.76
  • ETHERIUM 2.603 %-1.66
18°
4 ay önce Güncel

Tabii, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın döviz rezervlerindeki artışı, ekonomik programlarının etkinliğini ve makro finansal istikrarın güçlenmesini sağladığını açıkladı

4 ay önce Güncel

CHP Ordu Milletvekili Adıgüzel, arıcılık sektöründeki sorunlara dikkat çekmek amacıyla Meclis'te arıcı kıyafetiyle konuşma yaparak, arıcıların mazot ve şeker desteği taleplerini ve sahte bal sorununu gündeme getirdi.

4 ay önce Güncel

İçişleri Bakanlığı'ndan flaş bir son dakika haberi geldi. Buna göre Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Organize Suçlar Müdürü ve Müdür yardımcısı görevden uzaklaştırıldı.

4 ay önce Güncel

Arda Güler, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi finaline çıkmasıyla büyük bir heyecan yaşarken, karşısında beklenmedik bir tehlikeyle karşı karşıya. Madrid kupayı kazansa bile Arda'nın kendi kariyer hedeflerine ulaşabilmesi için final maçında en azından bir dakika sahada olması gerekiyor.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin öğretmen atama sürecinde uygulanan sadece mülakat puanının geçerli olduğu atama sistemini değiştirme kararı aldı.

4 ay önce Güncel

Öğretmenlerin 2024 Yılı İl İçi Atama Duyurusu yayımlandı!

4 ay önce Güncel

İŞKUR, Nisan 2024 istatistiklerini yayınladı, bu veriler Türkiye'de iş dünyasının ilk dört ayında hangi sektörlerin ve mesleklerin iş açısından öne çıktığını gösterdi.

4 ay önce Güncel

Sahibinden.com'un yeni platformu Otobid, Türkiye genelinde binlerce oto galerinin katılabildiği çevrim içi açık artırma ortamında araç sahiplerinin araçlarını hızlı, şeffaf ve güvenilir bir şekilde satmalarını sağlıyor.

4 ay önce Güncel

A101 marketler zinciri, her hafta perşembe günleri yayınladığı Aldın Aldın kataloğu ile teknoloji tutkunlarının yüzünü güldürmeye devam edece.

4 ay önce Güncel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nun seçim sonrası ilk toplantısı yapıldı ve Komisyon Başkanı Hüseyin Yaman, toplantıda X platformuna yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...