• DOLAR 34,18 %0.04
  • EURO 38,29 %0.30
  • ALTIN 2.899,46 %-0.71
  • BİST100 9.667 %-1.13
  • BITCOIN 64.205 %-1.98
  • ETHERIUM 2.619 %-1.11
15°
4 ay önce Güncel

Son günlerde lüks makam aracı talebiyle gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul'da hacı adaylarını uğurlama törenine TOGG marka aracıyla katıldı. Tepkilerin ardından envanterdeki araçların kullanılamaz hale gelmesiyle AUDİ A8'i kiraladıklarını açıklayan Erbaş'ın bu hamlesi dikkat çekti.

4 ay önce Güncel

Türkiye'de, özellikle Akdeniz bölgesinde yaygın olan Talasemi hastalığına dair yeni veriler ortaya çıktı. Kocaeli Şehir Hastanesi Hematoloji Uzmanı Dr. Beytullah Altınkaynak tarafından yapılan açıklamalara göre, Türkiye nüfusunun yaklaşık %2.1'i Talasemi taşıyıcısı. Antalya, Antakya ve Mersin gibi bölgelerde bu oran %12'ye kadar çıkabiliyor.

4 ay önce Güncel

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, Bayern Münih'i 2-1 yenerek adını finale yazdırdı. İspanyol devini zafere taşıyan golleri atan Joselu'nun tam 12 yıl önce attığı bir tweet sosyal medyada gündem oldu.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin birçok bölgesinde akşam saatlerinden itibaren etkili olacak Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımı için vatandaşları uyardı. Toz taşınımının yanı sıra, batı bölgelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği belirtildi.

4 ay önce Güncel

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, yabancı kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı belirlenen bir şebeke polis tarafından çökertildi, operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı ve 16 kadın kurtarılarak ülkelerine gönderilmek üzere yetkililere teslim edildi.

4 ay önce Güncel

Öğretmenlere yönelik artan şiddete tepki göstermek için bazı öğretmenler yarın iş bırakacak. Okulların yarın tatil olduğu iddiasına ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yetkilileri açıklama yaptı. İddialar yalanlanırken yarın okulların açık olacağı vurgulandı.

4 ay önce Güncel

ABD'li doktor, insanların ölmeden önce deneyimledikleri algıları ve tecrübeleri araştırmaya adadı. İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye verdiği röportajda, kariyerini değiştiren bir anı paylaştı ve bu konudaki dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

4 ay önce Güncel

Antalya'da düzenlenen bir eğlence mekanında transseksüel güzellik yarışması, sosyal medyada çok konuşuldu

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim sendikalarının İstanbul'da bir okul müdürünün öldürülmesi üzerine başlattığı çağrıların ardından bu sabah okullardan “velilerin randevu almadan okula sokulmaması” yönündeki genelgenin uygulanmasını istediği öğrenildi.

4 ay önce Güncel

Hafize Gaye Erkan, Şubat 2024'te Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası başkanlığından ayrılmasının ardından gündemden düşmüyor. Yeni iddialara göre Erkan, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkanı olarak atanabilir.