• DOLAR 34,24 %0.04
  • EURO 37,61 %0.32
  • ALTIN 2.871,40 %0.06
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 61.490 %-1.38
  • ETHERIUM 2.382 %-2.93
22°
5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin öğretmen atama sürecinde uygulanan sadece mülakat puanının geçerli olduğu atama sistemini değiştirme kararı aldı.

5 ay önce Güncel

Öğretmenlerin 2024 Yılı İl İçi Atama Duyurusu yayımlandı!

5 ay önce Güncel

İŞKUR, Nisan 2024 istatistiklerini yayınladı, bu veriler Türkiye'de iş dünyasının ilk dört ayında hangi sektörlerin ve mesleklerin iş açısından öne çıktığını gösterdi.

5 ay önce Güncel

Sahibinden.com'un yeni platformu Otobid, Türkiye genelinde binlerce oto galerinin katılabildiği çevrim içi açık artırma ortamında araç sahiplerinin araçlarını hızlı, şeffaf ve güvenilir bir şekilde satmalarını sağlıyor.

5 ay önce Güncel

A101 marketler zinciri, her hafta perşembe günleri yayınladığı Aldın Aldın kataloğu ile teknoloji tutkunlarının yüzünü güldürmeye devam edece.

5 ay önce Güncel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nun seçim sonrası ilk toplantısı yapıldı ve Komisyon Başkanı Hüseyin Yaman, toplantıda X platformuna yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Son günlerde lüks makam aracı talebiyle gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul'da hacı adaylarını uğurlama törenine TOGG marka aracıyla katıldı. Tepkilerin ardından envanterdeki araçların kullanılamaz hale gelmesiyle AUDİ A8'i kiraladıklarını açıklayan Erbaş'ın bu hamlesi dikkat çekti.

5 ay önce Güncel

Türkiye'de, özellikle Akdeniz bölgesinde yaygın olan Talasemi hastalığına dair yeni veriler ortaya çıktı. Kocaeli Şehir Hastanesi Hematoloji Uzmanı Dr. Beytullah Altınkaynak tarafından yapılan açıklamalara göre, Türkiye nüfusunun yaklaşık %2.1'i Talasemi taşıyıcısı. Antalya, Antakya ve Mersin gibi bölgelerde bu oran %12'ye kadar çıkabiliyor.

5 ay önce Güncel

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, Bayern Münih'i 2-1 yenerek adını finale yazdırdı. İspanyol devini zafere taşıyan golleri atan Joselu'nun tam 12 yıl önce attığı bir tweet sosyal medyada gündem oldu.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin birçok bölgesinde akşam saatlerinden itibaren etkili olacak Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımı için vatandaşları uyardı. Toz taşınımının yanı sıra, batı bölgelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği belirtildi.