• DOLAR 34,25 %-0.02
  • EURO 37,49 %-0.43
  • ALTIN 2.870,38 %-0.57
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 61.213 %-1.67
  • ETHERIUM 2.422 %-0.44
19°
5 ay önce Güncel

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, yabancı kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı belirlenen bir şebeke polis tarafından çökertildi, operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı ve 16 kadın kurtarılarak ülkelerine gönderilmek üzere yetkililere teslim edildi.

5 ay önce Güncel

Öğretmenlere yönelik artan şiddete tepki göstermek için bazı öğretmenler yarın iş bırakacak. Okulların yarın tatil olduğu iddiasına ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yetkilileri açıklama yaptı. İddialar yalanlanırken yarın okulların açık olacağı vurgulandı.

5 ay önce Güncel

ABD'li doktor, insanların ölmeden önce deneyimledikleri algıları ve tecrübeleri araştırmaya adadı. İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye verdiği röportajda, kariyerini değiştiren bir anı paylaştı ve bu konudaki dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

5 ay önce Güncel

Antalya'da düzenlenen bir eğlence mekanında transseksüel güzellik yarışması, sosyal medyada çok konuşuldu

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim sendikalarının İstanbul'da bir okul müdürünün öldürülmesi üzerine başlattığı çağrıların ardından bu sabah okullardan “velilerin randevu almadan okula sokulmaması” yönündeki genelgenin uygulanmasını istediği öğrenildi.

5 ay önce Güncel

Hafize Gaye Erkan, Şubat 2024'te Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası başkanlığından ayrılmasının ardından gündemden düşmüyor. Yeni iddialara göre Erkan, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkanı olarak atanabilir.

5 ay önce Güncel

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan son duyuruya göre, KPSS'nin çeşitli oturumları için ödenecek ücretler, geçen yılın rakamlarına göre iki katından fazla arttı.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar ziyareti sırasında partililere seslenerek, belediyelerin kişisel çıkarlar değil, toplumun geleceği için hizmet etmesi gerektiğini vurguladı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı 81 ildeki okulların yaz tatili için 1 hafta erkenden kapanacağını duyurdu. Bakan Yusuf Tekin, okullarda uygulanacak yeni bir uygulamayla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

5 ay önce Güncel

Türkiye'nin Gazze işgaline tepki olarak İsrail ile olan ticaret ilişkilerini geçici olarak askıya alması, İsrail ekonomisine beklenmedik bir darbe vurdu. Türkiye'nin 54 çeşit emtia ürününe getirdiği yasak, özellikle İsrail'in inşaat ve gıda sektörlerini zorlayan bir durum yarattı.