• DOLAR 34,24 %-0.04
  • EURO 37,48 %-0.45
  • ALTIN 2.868,56 %-0.63
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 61.860 %-0.31
  • ETHERIUM 2.435 %-0.12
23°
4 ay önce Güncel

Ahbap adlı insani yardım kuruluşunun başkanı ve ünlü müzisyen Haluk Levent, Kenya’nın başkenti Nairobi’de düzenlenen 2024 Sivil Toplum Konferansı'nda İsrail’in Gazze’deki eylemlerini kınayan bir konuşma yaptı.

4 ay önce Güncel

Birkaç ay önce kredi kart faizleri artırılırken, nakit avansta geçerli olan taksit sayısı da en aza indirilmişti. Öyleyse kredi kartı faizlerinde yükseliş sürecek mi? Merak edilen sorulara uzman isimlerden yanıt gecikmedi. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

CHP'li Adana Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, BŞB'de Spor Müdürü olan yeğeni Hasan Aydoğan'ı Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

4 ay önce Güncel

Rusya'da yaşanan bir bürokratik kriz, 9 Mayıs Zafer Günü Töreni'nde üst düzey komutanların Vladimir Putin'i selamlamamasıyla ortaya çıktı.

4 ay önce Güncel

Mersin’de, ehliyet sınavlarına katılanlara özel sistem kurarak kopya çekmeye yardımcı olan 5 şüpheli yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklu yargılanmalarına karar verildi.

4 ay önce Güncel

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, 3 çocuk annesi Hatice Ebem (39), kocası Mirza Ali E. (48) tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay, dün akşam saatlerinde Selvilitepe Mahallesi Dolunay Sokak'ta gerçekleşti.

4 ay önce Güncel

Merkez Bankası senenin ikinci enflasyon verilerini paylaştı. Bu kapsamda yıl sonu enflasyon tahminleri ilk beklentilere göre 2 puan yükselerek yüzde 38 oranında değerlendirildi. En düşük emekli maaşında rakamlar değişti. Öyleyse son enflasyon beklentilerine göre memur ve emeklilerin zam oranı ne kadar olacak? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Yeni mülakat sistemine yönelik dikkat çeken değerlendirmelerde bulunan Bakan Tekin, öğretmen atamalarındaki sisteme de tepki gösterdi "Bir öğrenci, mezun olduğunda öğretmen olarak atanmayacağını bilerek okuyacak. Bu sistem böyle gitmez. Sil baştan yeniden ele almalıyız." ifadelerini kullandı.

4 ay önce Güncel

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) tarafından, zorunlu trafik sigortasında haziran ayında geçerli olacak azami prim artışını yüzde 3,25 olduğunu duyurdu.

4 ay önce Güncel

Zam yağmuru devam ediyor. Bolu'da özel halk otobüslerindeki bilet fiyatlarında düzenleme yapıldı. Yeni tarifeyle beraber zam yüzde 63 oranında gerçekleşti. Son fiyatlar değerlendirildiğinde tam bilet 15 liradan 25 liraya çıkarıldı, öğrenci bileti ise 18 lira oldu.