• DOLAR 34,20 %0.09
  • EURO 38,11 %-0.17
  • ALTIN 2.887,93 %-1.11
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 64.048 %-2.74
  • ETHERIUM 2.587 %-2.85
13°
4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 14.30'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul edecek.

4 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanlığı çatısı altında, Bakanlığın daha güçlü bir yol izlemesi hedefiyle "Dışişleri Teşkilatını Güçlendirme Vakfı" kurulacağı paylaşıldı. Söz konusu bu çalışmanın temel amacının diplomatların eğitimlerine destek olacağı belirtildi.

4 ay önce Güncel

10 Mayıs 2024 itibarıyla altın fiyatlarında yeniden yükseliş gözlemleniyor. İşte güncel çeyrek altın ve gram altın fiyatları haber detayımızda...

4 ay önce Güncel

Ahbap adlı insani yardım kuruluşunun başkanı ve ünlü müzisyen Haluk Levent, Kenya’nın başkenti Nairobi’de düzenlenen 2024 Sivil Toplum Konferansı'nda İsrail’in Gazze’deki eylemlerini kınayan bir konuşma yaptı.

4 ay önce Güncel

Birkaç ay önce kredi kart faizleri artırılırken, nakit avansta geçerli olan taksit sayısı da en aza indirilmişti. Öyleyse kredi kartı faizlerinde yükseliş sürecek mi? Merak edilen sorulara uzman isimlerden yanıt gecikmedi. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

CHP'li Adana Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, BŞB'de Spor Müdürü olan yeğeni Hasan Aydoğan'ı Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

4 ay önce Güncel

Rusya'da yaşanan bir bürokratik kriz, 9 Mayıs Zafer Günü Töreni'nde üst düzey komutanların Vladimir Putin'i selamlamamasıyla ortaya çıktı.

4 ay önce Güncel

Mersin’de, ehliyet sınavlarına katılanlara özel sistem kurarak kopya çekmeye yardımcı olan 5 şüpheli yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklu yargılanmalarına karar verildi.

4 ay önce Güncel

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, 3 çocuk annesi Hatice Ebem (39), kocası Mirza Ali E. (48) tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay, dün akşam saatlerinde Selvilitepe Mahallesi Dolunay Sokak'ta gerçekleşti.

4 ay önce Güncel

Merkez Bankası senenin ikinci enflasyon verilerini paylaştı. Bu kapsamda yıl sonu enflasyon tahminleri ilk beklentilere göre 2 puan yükselerek yüzde 38 oranında değerlendirildi. En düşük emekli maaşında rakamlar değişti. Öyleyse son enflasyon beklentilerine göre memur ve emeklilerin zam oranı ne kadar olacak? İşte detaylar...