• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,13 %-0.13
  • ALTIN 2.894,52 %-0.88
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 63.888 %-3.07
  • ETHERIUM 2.615 %-1.95
13°
4 ay önce Güncel

31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra AK Parti, seçmen tercihlerini analiz etmek için kapsamlı bir anket çalışması başlattı. "Niye oy vermediniz?" sorusuna verilen yanıtlar, partinin önüne ciddi mesajlar koydu: ekonomik zorluklar ve halkla bağların zayıflaması. İşte anketten çıkan sonuçlar ve AK Parti'nin yeni stratejisi.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomik geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'in ifadelerine göre, kamu maliyesine yönelik önemli adımlar atılacak ve tasarruf verimlilik paketi pazartesi günü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birlikte açıklanacak.

4 ay önce Güncel

Adalet Bakanlığı, Türkiye genelinde adliye ve cezaevlerine yönelik geniş çaplı bir personel alımı gerçekleştirecek. İşte alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartları hakkında detaylar.

4 ay önce Güncel

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkanlık seçimi için heyecan dorukta. Kulübün mevcut başkanı Ali Koç'un adaylığına ilişkin spekülasyonlar sürerken, Sadettin Saran'ın adaylığını açıklamasıyla birlikte gündem daha da hareketlendi. Ancak, taraftarlar ve camia genelindeki beklenti Ali Koç'un adaylığını yeniden koyması yönünde.

4 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için kuvvetli sağanak ve fırtına uyarısı yaptı.

4 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın kredi kullanımlarına yönelik sıkılaştırmalarına karşın, vatandaşların kredi talebi devam ediyor. Faiz oranlarının yükselmesiyle birlikte, tüketiciler bankaların sunduğu faizsiz kredi kampanyalarına büyük ilgi gösteriyor. İşte altı bankanın sunduğu faizsiz kredi seçenekleri ve detayları.

4 ay önce Güncel

TÜİK verilerine göre, Mart ayı işsizlik rakamları belli oldu. Türkiye'de işsizlik oranı, geçen aya oranla 0,1 puan düşüş göstererek yüzde 8,6 oranında gerçekleşti.

4 ay önce Güncel

Eyüpsultan’da , okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla öldüren Iraklı öğrencinin suç geçmişi ortaya çıktı. İddialara göre, Y.K. adlı öğrencinin daha önce de disiplin suçları işlediği ve bir yıl içinde 3 farklı okul değiştirdiği belirtildi. Ayrıca, öğrencinin geçmişte silahla yakalandığı bilgisi de gündeme geldi, bu da onun suç makinası olduğunu ortaya çıkardı.

4 ay önce Güncel

Ülkemizde konut fiyatları yıllık yüzde 12 oranında düşüş kaydederek, kendi rekorunu kırdı. Emlak ve konut dünyasındaki bu dalgalanmayı yorumlayan uzmanlar konutta 6 aylık zaman diliminin önemli olduğunu belirterek, konut alımlarında son günlerde çoğalan 'takas' sisteminde dolandırıcılık durumlarına karşı temkinli olunması gerektiğini de vurguladılar. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Ankara Emniyetinin Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yaptığı operasyonun ardından örgütün iki numarası Serdar Sertçelik'in gizli tanık yapıldığı, elektronik kelepçe takılıyken de önce bir restoranda tabancayla vurulduğu sonra yurtdışına kaçtığı ortaya çıkmıştı. Sertçelik, sosyal medyadan Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür yardımcısı ile yaptığı telefon konuşmalarını yayınladı.