• DOLAR 34,22 %0.08
  • EURO 38,16 %0.12
  • ALTIN 2.897,56 %0.06
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 63.700 %-3.12
  • ETHERIUM 2.601 %-2.05
12°
4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bu ay ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Cumhur İttifakı'ndan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, öğretmen atamalarında yeni sistem olan mülakat uygulamasını eleştirdi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın duyurduğu %50 KPSS skoru ve %50 mülakat puanı değerlendirilmesine ilişkin sisteme tepki gösteren Destici, bu sistemi hakkaniyetli bulmadığını ifade etti.

4 ay önce Güncel

Türkiye'deki 7 bankanın işbirliğiyle gerçekleştirilen TAM projesi, ATM işlemlerini masrafsız ve komisyonsuz hale getirerek müşteri deneyimini değiştirecek

4 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu, Mart 2024 dönemine ilişkin İnşaat Maliyet Endeksi verilerini açıkladı. Buna göre, inşaat maliyet endeksi Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 2,11 artarak yükseldi. Bir önceki yılın aynı ayına göre ise inanılmaz bir artışla yüzde 69,98 seviyesinde gerçekleşti.

4 ay önce Güncel

Ekonomi ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, TV100'deki köşesinde borsa, altın ve döviz piyasalarını değerlendirdi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Danıştay Konferans Salonu'nda düzenlenen İdari Yargı Günü ve Danıştay'ın 156. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Yargının eleştirilebileceğini belirten Erdoğan, herkesin fikrini özgürce beyan edebileceğini vurguladı. Ancak yargının yıpratılmasına izin verilmemesi gerektiğini belirtti ve dar kadrocu anlayışların devlet kurumları içinde yuvalanmasına müsaade edilmeyeceğini söyledi.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmen atama süreçlerinde adalet ve şeffaflığı artırmak amacıyla sözlü sınavlarda uygulanacak yeni tedbirleri getiriyor.

4 ay önce Güncel

Edremit Körfezi, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte turizm merkezlerinin hareketlendiği dönemde dikkat çeken bir nokta haline geldi. Ancak bu yıl, bölgedeki kiralık villa fiyatlarında yaşanan artış dikkatleri üzerine çekiyor. Sektör temsilcileri, bölgedeki gayrimenkul satışlarında gözlenen durgunluğa ve fiyatların anormal bir şekilde yükselmesine ilişkin bilgiler paylaştı.

4 ay önce Güncel

Saadet Partisi, sağlık sorunları nedeniyle Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlığından ayrılacağını açıklamasının ardından 30 Haziran'da kongreye gitmeye hazırlanıyor. Selman Esmerer, Birol Aydın ve Ömer Abdullah Ayhan gibi isimler genel başkanlık için adaylıklarını açıkladılar.

4 ay önce Güncel

Geçtiğimiz yıl rekabetçi fiyatlar ve yüksek taleple hareketlilik gösteren ikinci el otomobil piyasası, şu anda neredeyse tamamen durmuş durumda. Piyasada araç ilanları artarken, alıcıların ortada olmaması satıcıları zor durumda bırakıyor. Peki, bu durumun ana nedenleri neler?