• DOLAR 34,19 %0.02
  • EURO 38,11 %0.02
  • ALTIN 2.908,30 %0.43
  • BİST100 9.666 %0.00
  • BITCOIN 63.800 %-1.07
  • ETHERIUM 2.645 %0.34
12°
4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın, tedavi gördüğü Bilkent Şehir Hastanesinde vefat eden babası Osman Doğan için cenaze töreni düzenlendi.

4 ay önce Güncel

Merkez Bankası enflasyonun Mayıs ayında zirve noktasına çıkacağını açıklamıştı. Yıl sonu enflasyon tahminini ise son toplantıda iki puan artışla yüzde 38 olarak güncelledi. Peki bu memur ve emeklilerin Temmuz zammını nasıl etkileyecek

4 ay önce Güncel

İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevden uzaklaştırılan kamu görevlileri hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatıldı. Bu kararın, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 61 sanığın yargılandığı davayla bağlantılı olduğu belirtildi.

4 ay önce Güncel

Diyarbakır'da bir genelevde 'sigara içme' tartışması, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu olayın ardından beyzbol sopasıyla kafasına vurulan bir kişi, başına aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçirerek komaya girdi.

4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 'AUDİ A8 marka makam aracı istediği' iddialarının ardından bu kez de koruma sayısını arttırdığı yönündeki iddialarla gündemde. Gazeteciler, Erbaş'a bugün katıldığı bir programda soru olarak yöneltildi. Ancak, program öncesi ve sonrası mikrofon uzattıklarında bir türlü cevap alamadılar.

4 ay önce Güncel

Eyüpsultan'da, Irak uyruklu eski bir öğrenci tarafından öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan'ın son anlarına dair şok edici görüntüler gün yüzüne çıktı. Görüntülerde, Oktugan'ın yaralı halde odasından çıktıktan sonra yere yığılıp yardım istediği anlar kameralara yansıdı.

4 ay önce Güncel

Kayseri'nin Talas ilçesinde bulunan Şehit Abdullah Şaşdım Ortaokulu'nda yaşanan olayda, okul hizmetlisi olan bir kadın, iddiaya göre eşinin okula gelmesi konusunda kendisini uyaran müdür yardımcısına saldırdı. Olay esnasında yaşananlar güvenlik kamerasına yansırken, müdür yardımcısı şiddetin ardından hizmetli hakkında şikayetçi oldu.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında POS cihazlarından gerçekleştirilen tahsilatın hasılat kaydını yapmayan kişilere yönelik bir denetim başlattıklarını duyurdu. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan analizler sonucunda 3 bin 662 kişinin tespit edildiğini ve bu kişilerin toplamda 5 milyar liralık POS hasılatını beyan etmelerinin sağlandığını belirtti.

4 ay önce Güncel

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan ve cezaevinde bulunan Engin Polat'ın sosyal medya hesabından dün gece saatlerinde dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Polat'ın hesabından bahçe içinden beyaz bir maske paylaşıldı.

4 ay önce Güncel

Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmed el-Sabah, cuma günü yaptığı televizyon konuşmasında ülkede olağanüstü bir adım attı. Meclis'in feshedildiğini ve bazı anayasa maddelerinin askıya alındığını duyurdu.