• DOLAR 34,20 %0.06
  • EURO 37,92 %-0.47
  • ALTIN 2.919,71 %0.82
  • BİST100 9.550 %-1.19
  • BITCOIN 63.600 %-1.21
  • ETHERIUM 2.622 %-0.3
13°
4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Ancak Trakya, Akdeniz, İç Anadolu (Eskişehir hariç), Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Muğla, Denizli ve Afyonkarahisar çevrelerinde sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar bekleniyor. İşte il il hava durumu...

4 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, memleketi Kayseri'de gerçekleştirilen Melikgazi Belediyesi Yusuf ve Hatice İşgüzar Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi'nin açılış törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmada, eğitimin önemine vurgu yaparak, geçmişteki eğitim koşullarını hatırlattı ve bugünün eğitim sisteminin ne kadar geliştiğine dikkat çekti.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in liderliğinde hazırlanan yeni tasarruf ve verimlilik paketi, kamuda israfı önlemek ve harcamaları etkin bir şekilde yönetmek için kapsamlı tedbirleri içeriyor. Yarın açıklanacak olan paket, kamu yöneticilerinin uyması gereken kuralları detaylı bir şekilde ortaya koyacak.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in liderliğindeki ekonomi programını uygulayan hükümet, yeni tasarruf önlemleri kapsamında kamuya personel alımını azaltmayı planlıyor. Bakan Şimşek, önemli bir adım olarak görülen tasarruf ve verimlilik paketini önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuracaklarını belirtti. Pazartesi günü yapılacak açıklama öncesinde, ABD'li haber ajansı Bloomberg, kamuda işe alımların azaltılacağı yönünde bilgiler verdi.

4 ay önce Güncel

Chery Otomobil Firmasından Dev Kredi Kampanyası: Otomobil Almak İsteyenler İçin %0 Faiz Fırsatı

4 ay önce Güncel

CHP Genel Merkezi, CHP'li belediyelerde yaşanan torpil iddialarına ilişkin bir genelge yayımlayarak belediye başkanlarını kayırmacılık, şatafat ve israfla mücadele konusunda uyardı. Genelgede, belediye üst yönetimi, belediye şirketleri ve iştiraklerinde yapılacak kadro atamalarında akrabalık, hısımlık ve siyasi ilişkilerin referans olarak kullanılmaması gerektiği vurgulandı. Ayrıca, atamalarda liyakat ve deneyim koşullarının esas alınması gerektiği belirtildi.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporuna göre, yeni haftada Akdeniz ile İç Anadolu'nun güneyinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Yarın için Isparta, Burdur çevreleri, Antalya ve Mersin'in iç kesimleri, Adana, Osmaniye çevreleri, Kahramanmaraş'ın batısı, Hatay'ın kıyı kesimleri, Konya'nın güneyi, Karaman ve Niğde çevreleri ile Kayseri'nin güneyinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar tahmin ediliyor.

4 ay önce Güncel

Instagram, Stories'e yeni özellikler ekleyerek gündeme oturdu. Bunlardan en ilgi çekici olanı müzik özelliği. "Müziğinizi Ekleyin" etiketiyle, kullanıcılar favori şarkılarını paylaşabilecek ve takipçileri de kendi ilgili parçalarını ekleyerek eğlenceye katılabilecekler. Ancak şarkının Instagram'ın müzik kütüphanesinde bulunması gerekiyor. Bu doğrultuda Instagram, Dua Lipa'nın yeni albümü "Radical Optimism" ile iş birliği yaparak albümdeki şarkıları kullanıma açtı.

4 ay önce Güncel

AFAD'ın açıklamasına göre Azerbaycan'da Lenkeran il sınırları içerisinde 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

4 ay önce Güncel

Fenerbahçe'de Ali Koç-Sadettin Saran zirvesinden flaş kararlar çıktı.