• DOLAR 34,21 %-0.03
  • EURO 37,87 %0.19
  • ALTIN 2.917,33 %-0.42
  • BİST100 9.351 %0.00
  • BITCOIN 61.518 %-4.06
  • ETHERIUM 2.493 %-5.87
11°
4 ay önce Güncel

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Nilay' karakterine hayat veren 29 yaşındaki Feyza Civelek'in uyuşturucu siparişi verirken polise yakalandığı ortaya çıktı. Geçen Ekim ayında Beşiktaş'ta meydana gelen olayda Civelek'in, uyuşturucu almak için 6 bin TL gönderdiği ve polise "Malzemeleri getirdin mi?" dediği belirtildi.

4 ay önce Güncel

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer yaşamını yitirdi. Gökçer, 84 yaşında hayata veda etti.

4 ay önce Güncel

Sözleşmeli öğretmen istihdamına ilişkin mülakat puanının, KPSS puanının % 50'si ile sözlü sınavdan alınan puanın yüzde 50'si alınarak belirlenmesi ile ilgili yönetmelik Resmî Gazete'de yayımlandı.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji'den gelen son veriler ışığında, Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda sağanak yağış değerlendirilirken; Hatay, Ağrı, Iğdır, Muş, Bitlis, Şırnak ve Siirt çevreleri ile Erzurum’un güney, Hakkâri'de yağışların şiddetli olacağı da belirtildi.

4 ay önce Güncel

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, seçimlere sayılı günler kala vermiş olduğu sözü yerine getirdi ve içme suyuna yüzde 20 indirim geldiğini duyurdu. Söz konusu indirim kararı Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edilerek uygulamaya geçti.

4 ay önce Güncel

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır açıklamalarında, "Tüm sektörü dönüştürmeye öncülük eden bir markanın doğuşuna şahitlik ediyoruz. Togg, 2025 yılının başında Almanya’ya adım atacak, Avrupa pazarına girmiş olacak" ifadelerini kullandı. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

YÖK tarafından, Yükseköğretim üst kuruluşları ile yükseköğretim kurumları personelleri için görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı başlatıldı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Sözleşmeli Öğretmen İstihdamına İlişkin Yönetmelikte düzenlemeye gidildi. Atamayı oluşturan esas puan, KPSS ile sözlü sınav puanından yarı yarıya şekilde oluşacak. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, bu hafta Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıklayacağını belirterek, Portekizli ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile yaptığı görüşmeyi kamuoyuyla paylaştı. Yıldırım, "Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var" dediği Mourinho ile görüşmelerin devam ettiğini ve kendisi seçilirse Mourinho'yu Fenerbahçe'nin başına getireceğini açıkladı.

4 ay önce Güncel

Diyarbakır Kampüs Ceza İnfaz Kurumları'nda çok sayıda mahkum ve infaz koruma personeli yemekten zehirlendi.