• DOLAR 34,22 %0.02
  • EURO 37,84 %0.15
  • ALTIN 2.922,05 %-0.26
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 60.193 %-2.52
  • ETHERIUM 2.382 %-4.44
13°
4 ay önce Güncel

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, yazılı bir açıklama yaparak AK Parti'nin Türk siyasi kültürüne kazandırdığı önemli müesseselerden biri olan ve gelenekselleşen istişare ve değerlendirme toplantılarına iki yeni halka ekleyeceklerini belirtti.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Brüksel'de düzenlenen "Türkiye: Avrupa Ekosisteminde İlerlemek" etkinliğinde yaptığı konuşmada, "OVP'nin gözden geçirilmesi yaz sonunda planlanıyor" dedi.

4 ay önce Güncel

Ev sahipleri ve kiracıların anlaşmazlıkları devam ederken yeni bir döneme girildi. Artık ev sahipleri, evlerini kiraya verirken çalışan bir memurun kefil olmasını istiyor. Kredi notu düşük kiracılara ise ev verilmiyor.

4 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) mayıs ayı olağan toplantılarının ikinci oturumunda gerçekleşen İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Kurulu'nda suya zam kararı alındı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yaptığı açıklamada, "Öğretmenlik meslek kanunu haftaya TBMM'ye gelecek" ifadelerini kullandı.

4 ay önce Güncel

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Taksim Meydanı Programı'nda Arapça tabela tartışmaları üzerine çarpıcı bir açıklamada bulundu. Burhan, Cumhuriyet kelimesinin Arapça kökenli olduğunu hatırlatarak, 'Sen Arapça kelimeleri ötekileştirmeye kalkarsan Cumhuriyet Halk Partisi'nin adını dahi söyleyemezsin' dedi.

4 ay önce Güncel

ORC Araştırma Şirketi'nin yaptığı son Siyasi Durum araştırması sonuçlarını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanları ile yaptığı toplantıda seçim sonuçlarını değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kongre sürecinin başlatılacağını ve parti içinde yeni isimlerle yol alacaklarını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Fenerbahçe'nin potansiyel yeni başkanı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho'yu takımın başına getirme planlarını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Apple, iOS 17'nin son sürümünü yayınladı. iOS 17.5 ile gelen yenilikler neler?