• DOLAR 34,26 %0.31
  • EURO 37,60 %-0.49
  • ALTIN 2.918,21 %0.08
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.280 %2.67
  • ETHERIUM 2.409 %2.93
22°
4 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), stratejik planları doğrultusunda 2033'te filosundaki uçak sayısını 813'e tamamlayıp, yıllık 171 milyon yolcu taşımayı amaçlıyor.

4 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu, sahte sigortalılık ve sahte işyeri takip uygulamasına geçti. Eşine, arkadaşına veya akrabalarına işyerinde bulunmamasına rağmen sigorta yaptıranlar ile sahte işyeri olanlara cezalar yolda. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Meteoroloji’nin günlük hava tahmin raporu ışığında, Afyonkarahisar, Ankara, Çankırı, Kars, Ardahan, Bitlis, Van, Hakkari, Gaziantep ve Kilis’te sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Marmara, Ege ve Akdeniz’de ise toz taşınımı olacağı değerlendirildi.

4 ay önce Güncel

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin bulunduğu helikopterin kaza yaptığı nokta belirlendi. Olumsuz hava şartlarından dolayı ekipler olay yerine yaklaşık 14 saat sonra ulaştı. Reisi'nin helikopterinin kül olduğu söylenirken, Reuters'a açıklama yapan İranlı yetkili, Reisi ve Abdullahiyan'ın öldüğünü duyurdu.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve heyetinin helikopter kazası geçirmesi üzerine bir açıklama yaptı. Erdoğan, kazanın kendilerini derinden üzdüğünü belirtti.

4 ay önce Güncel

AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı), İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Türkiye'den 32 dağcı arama kurtarma personeli ile 6 aracın bölgeye intikal etmek üzere yola çıktığını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 2’si emniyet müdürü, 1’i komiser toplam 7 kişi tutuklandı.

4 ay önce Güncel

Galatasaray ile Fenerbahçe sezonun en kritik maçında Süper Lig'in 37. haftasında kozlarını paylaşacak.

4 ay önce Güncel

Yarın Beştepe'de gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında birçok önemli gündem maddesi ele alınacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantının öne çıkan başlıklar belli oldu.

4 ay önce Güncel

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin konvoyundaki helikopterlerden birinin kaza yaptığı duyuruldu.