• DOLAR 34,26 %0.32
  • EURO 37,83 %0.12
  • ALTIN 2.926,65 %0.37
  • BİST100 8.909 %0.13
  • BITCOIN 61.200 %0.89
  • ETHERIUM 2.387 %1.19
25°
4 ay önce Güncel

Türkiye Kamu-Sen, geçtiğimiz günlerde açıklanan kamuda tasarruf genelgesinin bazı maddelerini yargıya taşıdı. Aynı zamanda konuya ilişkin görüş ve itirazlarını Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığına da iletti. Bu çerçevede, 81 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması yapıldı.

4 ay önce Güncel

Ankara'da, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında adı geçen ve tutuklanan emniyet mensuplarıyla ilgili müfettiş raporu tamamlandı. Raporda, firari sanık Serdar Sertçelik'in yakalanmasına yönelik gerekli çalışmaların yapılmadığı ve gerekli özenin gösterilmediği belirtilirken, emniyet personeli için 'görevi ihmal' ve 'görevi kötüye kullanma' tespitleri yapıldı.

4 ay önce Güncel

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından kameraların karşısına geçen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'de değişim sinyalleri verdi. Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın istifası üzerine açıklamalarda bulunan Çelik, "Çeşitli yerlerde pekiştirme, değiştirme, görev değiştirme adımları atılacak" dedi. Ayrıca, 'Seferberlik ve Savaş Hali Tüzüğü'nün yürürlükten kaldırılarak yerine 'Seferberlik ve Savaş Hali Yönetmeliği'nin yayımlanması hakkında da bilgi verdi.

4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı, bünyesinde farklı branşlardan öğretmen ataması gerçekleştirecek. İşte ataması yapılacak alanlar ve detaylar...

4 ay önce Güncel

Bolu'da kargo şirketi, kimlik kontrolü yapmadan teslimat yaptığı için 82 bin TL ceza aldı.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, ihbar kanallarını genişleterek WhatsApp, Instagram ve X platformlarından da ihbar toplamaya başladı

4 ay önce Güncel

Bursa'da bakan ve ünlü işadamlarının isimlerini kullanarak kendilerini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcılar, köy köy gezerek köylülerin ev ve arazilerini hileli yöntemlerle kendi üzerlerine geçirdiler. Bu dolandırıcılık çetesi, köylüleri lüks araçlarla gezdirip lüks otellerde konaklatarak güvenlerini kazandı ve ardından sahte belgelerle onların mallarını çaldı.

4 ay önce Güncel

Adana'da trafik kazasında ağır yaralanan Öğretmen Merve Çürük, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

4 ay önce Güncel

Trabzon'un Değirmendere Mahallesi Hurdacılar Sitesi yakınlarında yapımı devam eden tünel inşaatında iskele çöktü. İçeride çalışan işçiler bu çökme sonucu mahsur kaldı.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) ortak çalışması sonucu 2024-2025 eğitim öğretim yılında müfredata yeni bir ders ekleneceğini duyurdu. Bu ders, finansal okuryazarlık üzerine olacak ve ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayacak.