• DOLAR 34,27 %0.30
  • EURO 37,82 %0.11
  • ALTIN 2.929,95 %0.48
  • BİST100 8.901 %0.03
  • BITCOIN 61.755 %2.58
  • ETHERIUM 2.393 %2.09
20°
4 ay önce Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde (EGM) gizli FETÖ yapılanmasına ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. "Garson" kod adlı gizli tanığın savcılığa sunduğu cep telefonu ve iki mikro hafıza kartı çözüldü, 250 yeni FETÖ dosyasının çözüldüğü açıklandı.

4 ay önce Güncel

Gölcük Saraylı Ortaokulu'nda ek ders yolsuzluğuna ilişkin ortaya çıkan skandalın ardından soruşturma başlatıldı. İddialara göre, binlerce lira kayboldu ve öğretmenlerin e-bordolarında tutarsızlık olduğu ortaya çıktı. Şimdi, olayı örtbas etmeye çalışanlar da soruşturmanın odağında.

4 ay önce Güncel

Gazeteci Nagehan Alçı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gazetecilerle yaptığı Roma gezisi tartışmalarına katılarak, Abdullah Gül dönemindeki resmi gezilerde alkollü içeceklerin uçakta sunulduğunu ifade etti.

4 ay önce Güncel

MTV ve vergi gibi kamu alacakları için uygulanan gecikme zammı oranlarında ve tecil faizlerinde önemli değişiklikler yapıldı.

4 ay önce Güncel

İstanbul Ataşehir'deki Necatibey İlkokulu'nda görevli iki kadın öğretmen sınıfa kadar giren velilerin saldırısına uğradı.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji verilerine göre 2024 yılı nisan ayında sıcaklık rekoru kırıldı

4 ay önce Güncel

Yerli otomobil üreticisi Togg, araba almak isteyenler için başlattığı sıfır faizli kredi kampanyasının süresini uzattığını duyurdu. Kampanya ile 800.000 TL'lik krediye yüzde 0 ve yüzde 1.99 faiz oranları uygulanabiliyor.

4 ay önce Güncel

Halkbank, esnaf kredilerine uyguladığı faiz oranlarında güncellemeye gitti. Banka, bu değişikliğin 1 Mayıs'tan itibaren geçerli olduğunu ve geçmiş dönemleri kapsamadığını belirtti.

4 ay önce Güncel

Ev sahiplerinin vergi yükünü artıran yeni bir vergi düzenlemesi hazırlanıyor. Bu düzenlemeyle kira vergisinin yüzde 50'den fazla artması bekleniyor ve bu vergi yükünün ev sahibi tarafından kiracıya yansıtılması öngörülüyor. AK Parti'nin haziran ayı başında TBMM'ye sunmaya hazırlandığı vergi reformu taslağına göre, ev sahiplerinin vergi yükü artırılıyor. Taslak, evini düşük bedelle kiraya veren ev sahiplerinin daha düşük Gelir Vergisi ödemelerini sağlayan 33 bin liralık istisnayı kaldırıyor.

4 ay önce Güncel

Adıyaman merkezli 5 ilde düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı. Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser kaçakçılığı yapan şüphelileri takibe alarak operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Adıyaman, Ankara, Antalya, Gaziantep ve İstanbul'da eş zamanlı baskınlar düzenlendi ve 13 şüpheli gözaltına alındı.