• DOLAR 34,23 %0.25
  • EURO 37,81 %0.06
  • ALTIN 2.930,25 %0.49
  • BİST100 8.898 %0.00
  • BITCOIN 61.136 %-0.36
  • ETHERIUM 2.383 %-0.68
15°
4 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) açıklamalarında, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde el yapımı patlayıcının (EYP) patlamasından dolayı Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba’nın şehit olduğunu duyurdu.

4 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), 2024 yılının ilk çeyreğinde 6,9 milyar lira konsolide net kar elde etti. THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamaya göre, şirketin konsolide net karı yılın ilk çeyreğinde 6 milyar 931 milyon liraya yükseldi.

4 ay önce Güncel

Çekmeköy'deki özel bir okulda, öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu öğretmen tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada yer alan paylaşımlar üzerine harekete geçti ve olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vatandaşların kayıt dışı ekonomi ve vergi kaçakçılığıyla ilgili ihbarlarını daha etkin ve hızlı bir şekilde yapabilmeleri için ihbar kanallarını genişletti. Bu kapsamda, sosyal medya platformları olan WhatsApp, Instagram ve X (eski adıyla Twitter) üzerinden de ihbar toplama süreci başlatıldı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 7. Uluslararası İyilik Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan, konuşmasında Türkiye Diyanet Vakfı'nın çalışmalarını övdü ve uluslararası siyasi meselelerle ilgili önemli mesajlar verdi.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu raporunu yayımladı. Ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu havanın etkili olacağı belirtilirken, özellikle Ankara başta olmak üzere 10 ilde gök gürültülü sağanak yağış beklendiği uyarısı yapıldı.

4 ay önce Güncel

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gündüz kuşağı programları ve dizilere yönelik sert açıklamalarda bulundu. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından düzenlenen "SUBÜ Konuşmaları" etkinliğine katılan Şahin, RTÜK'ün işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

4 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya platformu X'in Türkiye'ye temsilci atayarak ilgili şirketin kurulduğunu duyurdu.

4 ay önce Güncel

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Genel Merkezinden affını isteyerek istifa ettiğini duyurdu.

4 ay önce Güncel

Düzce İl Özel İdaresi binasında, kadınlar tuvaletinde kapının altından bir kadının fotoğrafını çektiği iddia edilen polis memuru A.A. (28) açığa alındı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.