• DOLAR 34,25 %0.30
  • EURO 37,84 %0.14
  • ALTIN 2.923,68 %0.27
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.998 %-0.58
  • ETHERIUM 2.358 %-1.09
16°
4 ay önce Güncel

31 Mart öncesi Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev alan Gülsün Bor intihar etti.

4 ay önce Güncel

e-Devlet üzerinden artık trafik kazalarına ilişkin tutanaklar kolayca doldurulabilecek. Bu yenilikçi adım, milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor ve trafik kazalarına karışan herkes için kolaylık sağlayacak. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Suriye'deki görev yapan bir Tugay Komutanı'nın makam aracıyla insan kaçakçılığı yaptığı haberlerini doğruladı. Bu olaya ilişkin yapılan açıklamalarda, komutanın görev yerinin değiştirildiği, sözleşmeli personelin sözleşmelerinin feshedildiği ve birlik komutanının emekliliğe sevk edildiği ifade edildi.

4 ay önce Güncel

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), bu hafta sonu iki elektronik sınav düzenleyecek. e-YDS 2024/6 İngilizce sınavı 25 Mayıs Cumartesi günü, e-YDS 2024/7 Almanca/Fransızca sınavı ise 26 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek.

4 ay önce Güncel

Milyonlarca emekli, temmuz zammını heyecanla beklerken, artışın yanı sıra alım güçlerini artırmak için yeni formüller masada. Şu anda 3 farklı öneri üzerinde duruluyor. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

FETÖ'nün eski emniyet mahrem imamı Kemalettin Özdemir'e dair hazırlanan iddianamenin tartışıldığı günlerde, Danıştay'dan FETÖ'cüler için önemli bir terör suçu kararı geldi. "Kamu görevine geri dönemezler" ibaresiyle verilen karar, etkin pişmanlık hükümleriyle ilgiliydi. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Ankara'da görev yapmak isteyen öğretmenler için beklenen an geldi. 2024 İl İçi Atama başvuruları sonucunda yer değiştirme sonuçları açıklandı. Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinde öğretmenlerin atama sonuçlarına ulaşabilecekleri duyuruldu.

4 ay önce Güncel

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son yayınında altın, borsa ve dövizdeki kısa ve orta vadeli tahminlerini paylaşırken olası faiz artışının etkileri hakkında da önemli bilgiler verdi.

4 ay önce Güncel

22 Mayıs 2024 tarihinde Türk televizyonlarında yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Açıklanan verilere göre, izleyici oranlarında dikkat çeken sonuçlar elde edildi. Peki reyting nedir, nasıl ölçülür ve Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Detaylar haberimizde.

4 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bugün yaptığı açıklamada, Fransa ve Hollanda'nın Interpol kırmızı bülteniyle aradığı 2 suçlunun İstanbul'da yakalandığını duyurdu. Karadağ uyruklu Sead Dedeic Fransa'ya; Marciano Eugene Ruimwijk ise Hollanda'ya teslim edilecek.