• DOLAR 34,18 %-0.06
  • EURO 37,85 %0.03
  • ALTIN 2.907,93 %-0.54
  • BİST100 9.068 %0.61
  • BITCOIN 60.659 %-1.72
  • ETHERIUM 2.367 %-4.13
21°
4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, MKYK toplantısında yaptığı açıklamalarda, önümüzdeki süreçte Meclis’e taşınacağı değerlendirilen Öğretmenlik Meslek Kanunu ve yeni çalışmalar kapsamında öğretmenlik atamalarına ilişkin önemli ayrıntılara yer verdi.

4 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 170 personel alımı yapılacak. İşte personel alımına ilişkin detaylar..

4 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları'na bağlı İstanbul-İzmir seferini gerçekleştiren yolcu uçağı türbülansa girdi, bir kabin memurunun bel kemiği kırıldığı belirtildi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıdığı atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında paylaşıldı. Söz konusu karar kapsamında, bazı üniversitelere rektör atamaları gerçekleşti. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin doğal gaz üretiminde yeni bir rekora imza attığını duyurdu. Günlük doğal gaz üretiminin 5 milyon metreküpe ulaştığını açıklayan Bayraktar, bu miktarın 2 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacını karşılayabileceğini belirtti. Habertürk'te soruları yanıtlayan Bakan Bayraktar, doğal gaz üretimindeki bu artışın Türkiye'nin enerji bağımsızlığına yönelik önemli bir adım olduğunu vurguladı.

4 ay önce Güncel

Eskişehir'de yaşanan olayda, 9 yıldır eşinden gördüğü şiddetin izlerini taşıyan bir kadının dramı gün yüzüne çıktı. İki çocuk annesi Şükran Ç., uzun yıllar boyunca evlilik birliği içinde yaşadığı şiddet ve cinsel saldırıya maruz kaldığını açıklayarak eşinden şikayetçi oldu. Bu çığlığı, Eskişehir'deki bir alışveriş merkezinde duyurdu. Vücudunda darp izleri ve morluklar bulunan Şükran Ç., acı dolu hikayesini polis ve sağlık ekiplerine anlattı.

4 ay önce Güncel

A Milli Futbol Takımı'nın Almanya'nın ev sahipliğinde yapılacak olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yer alacağı aday kadro belli oldu.

4 ay önce Güncel

Ülkelerin sokak hayvanlarıyla ilgili politikaları ve uygulamaları oldukça çeşitlilik göstermektedir. İşte bazı Avrupa ülkelerinin sokak hayvanlarıyla ilgili benimsediği yaklaşımlar...

4 ay önce Güncel

Düzce'nin Çay Mahallesi'nde bulunan Işık İlkokulu'nda düzenlenen 'hızlı hamburger yeme' yarışması trajik bir şekilde sonuçlandı. 8 yaşındaki Eftelya Kaymak, yarışma sırasında nefes borusuna yemek kaçması sonucu hayatını kaybetti.

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bayram ikramiyeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, "Sayın Cumhurbaşkanımız açıklamıştı. İnşallah bayram öncesinde emekli ikramiyelerinin ödenmesi noktasında bir takvim süreci işleyecek. Bununla ilgili teknik çalışmalarımızı biz gerçekleştiriyoruz. En yakın zamanda kamuyla paylaşılacak," dedi.